Finance-opdrachten die bijdragen aan jouw ontwikkeling

Ben je professional in Finance, dan ligt er een nieuwe wereld aan je voeten. Automatisering, internationalisering, aangescherpt toezicht, blockchaintechnologie en de opkomst van fintech start-ups zijn trending topics van deze tijd. Deze ontwikkelingen bieden je de ruimte om jouw rol helemaal opnieuw uit te vinden en in te richten. En waar kun je dat nu beter doen dan binnen het futureminded netwerk van Yacht?

Financial van de toekomst #FuturizingFinance
Er speelt meer in het vakgebied Finance. De bewegingen van ‘ensuring the business’ en ‘co-driving’ zetten verder door. Wij zien dat Financials zich steeds meer bezighouden met het effectiever maken van Finance. Een mooi voorbeeld is het verbeteren van de klantervaring. Ook zien wij een grotere focus op het uitvoeren van strategische en operationele businessplannen. Deze transformatie volgt Yacht op de voet.

Hoe blijf je future proof? Vraag hier onze nieuwste whitepaper aan. Laat je inspireren door trends, tips en best practices van ING, KPMG, University Maastricht en Erasmus University.

Ervaring opdoen bij uiteenlopende organisaties
Het grootste en meest diverse aanbod aan Finance-opdrachten, dat is wat Yacht te bieden heeft. Je gaat aan de slag voor toonaangevende spelers als Philips, KPN, Rabobank, ABN AMRO, KLM, Vanderlande en ASML. Of bij aansprekende organisaties in het mkb, ministeries, zorginstellingen, overheden of innovatieve start-ups. Jij helpt deze organisaties – die zich allemaal in een andere transitiefase bevinden – om toekomstgericht te werken en hun financiële processen continu beter te stroomlijnen.

Finance uitdagingen op elk niveau
Bij Yacht zet je zelf de route uit naar jouw financiële droombaan. Dat kan een functie op operationeel, tactisch of strategisch niveau zijn. Wij bieden opdrachten en vaste banen voor onder meer financial en business controllers, accountants, internal en external auditors, reportingspecialisten,  financiële beleidsmedewerkers, concerncontrollers, compliance- en riskmanagers en zelfs CFO’s. Maar je kunt ook een financiële project control rol krijgen, waarin je je verantwoordelijk bent voor financiële sturing van bijvoorbeeld bouw of IT projecten.