Toegang tot een Finance-netwerk van formaat

Welke voordelen biedt de analyse van big data voor het Finance-vakgebied? Hoe kun je agile werken binnen control? Wat is de impact van blockchain op accounting? Hoe gaan we om met de veranderende rol van business & data analisten? Het netwerk van Yacht biedt je antwoorden en oplossingen voor actuele vraagstukken die jouw vak raken.

Kenniscirkels
Op dit moment zijn er zo’n 700 financials via Yacht aan het werk. Allemaal gelijkgestemden met wie je kennis kunt uitwisselen en eindeloos kunt sparren over je opdrachten, ontwikkeling en uitdagingen. Je ontmoet je collega’s bijvoorbeeld in onze online community of door je aan te sluiten bij een kenniscirkel over een thema dat je interessant vindt. In een multidisciplinaire groep onderzoek je het thema en deel je je visie met anderen. Van en met elkaar leren, daar draait het om. Zo ook bij Yacht Connect, waar we ervaren Finance-professionals aan trainees koppelen.

Boost voor je externe netwerk
Ook je externe netwerk krijgt een impuls. Zo organiseren we activiteiten samen met diverse kennisinstituten, universiteiten, alumniverenigingen, het Financieele Dagblad en BNR. Met de beroepsorganisaties voor financials, de Nederlandse Beroepsorganisatie van Accountants en de Vereniging van Registercontrollers, hebben wij een partnership. Voor jou de ideale mogelijkheid om je te verbinden aan autoriteiten in je vakgebied.

The Challenge Finance
Ga je een beetje uitdaging niet uit de weg? Mooi, want om het jaar kun je jouw kennis en inventiviteit inzetten om een actueel vraagstuk op te lossen voor een organisatie. Kom jij met het beste verdienmodel of de winnende groeistrategie? Dan help je het bedrijf én jezelf. Je zet jezelf blijvend op de kaart en als winnaar ontvang je bovendien een royaal opleidingsbudget. Bekijk hier The Finance Challenge 2017.