Groei uit tot een Future Proof Financial

De rol van de financial ondergaat een make-over. De tijd van – alleen – rapporten maken, spreadsheets vullen en cijfers controleren is voorgoed voorbij. De financials van nu kijken niet alleen achteruit, maar ook juist vooruit. Ze voorspellen financiële waarden met behulp van big data. Ze adviseren stakeholders, medewerkers en managers en nemen hen mee in veranderprocessen. En ze werken in multidisciplinaire teams volgens agile-, scrum- en leanprincipes. Yacht ondersteunt jou in het ontwikkelen van kennis, competenties en vaardigheden die bij je nieuwe rol horen. Wil jij als eerste op de hoogte zijn van de nieuwste trends, masterclasses volgen en met Finance experts discussiëren? Sluit je aan bij onze community.

Ontwikkelpaden in Finance
Jouw leerwensen staan centraal. Maar om je houvast te geven, hebben we verschillende logische ontwikkelpaden uitgestippeld. Binnen de expertisegebieden analytics, controle en advice, reporting, riskmanagement, audit management en accounting en treasury, maar ook compliance & risk of als business analist binnen de branche Banking & Insurance. Zo krijg je een helder beeld van de doorgroeimogelijkheden. Samen met jou zoeken we opdrachten, trainingen, cursussen en opleidingen die passen bij waar je nu staat en waar je heen wilt.

Uniek opleidingsprogramma voor financials
We bieden vakinhoudelijke opleidingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving in je vak. Daarnaast is er het Future Finance Change Program (FFCP). Tijdens dit unieke opleidingsprogramma ontwikkel je belangrijke competenties voor de toekomst, zoals finance leadership, authenticiteit, zelfkennis en een moreel kompas. Zo sta jij nog steviger in je schoenen en kun je opdrachtgevers optimaal uitdagen om toekomstgericht te werken. Het FFCP is er voor financials op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Benieuwd hoe Yacht-professionals naar financials van de toekomst kijken? Laat je inspireren door hun persoonlijke verhalen.

Uitdagend traineeprogramma
Yacht Trainees, is een innovatief talentprogramma van 3 jaar dat finance starters klaarstoomt tot professional van de toekomst. Binnen een traject van circa 3 jaar vervul jij verschillende posities bij verschillende opdrachtgevers binnen Finance, maar ook de Banking & Insurance branche.