Altijd op de hoogte van trends in de wereld van Engineering

Bijblijven of zelfs voorop lopen in een tijd dat technische ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen, dat doe je door actief deel te nemen aan het netwerk van Yacht. Dankzij events, lezingen, kennisgroepen, challenges en informele uitjes ben jij altijd op de hoogte van de nieuwste trends op het gebied van sustainability, automatisering, additive manufacturing, lean, internet of things, artificial intelligence, robotica en meer.

Persoonlijk contact met collega-engineers
Engineering is veruit het grootste vakgebied binnen Yacht. Ruim 850 engineers werken via ons bij allerlei opdrachtgevers. Je kunt je voorstellen hoeveel kennis we met z’n allen in huis hebben. Binnen dat grote vakgebied ben je onderdeel van een unit met ongeveer 30 tot 60 vakgenoten. Met hen kom je regelmatig bij elkaar voor een kennissessie of een gezellige borrel. Persoonlijk contact staat voorop.

Engineering-challenges en -events
Daarnaast zijn er landelijke en internationale activiteiten, zoals Food for Thoughts en de bijeenkomsten van het KIVI, waarmee we heel nauw samenwerken. Veel evenementen zijn brancheoverstijgend en voor iedereen toegankelijk. Zo ontmoet je niet alleen collega-engineers, maar ook professionals van andere vakgebieden én potentiële opdrachtgevers. Verder nodigen we je uit om mee te doen aan de Engineering-challenge. Die is niet alleen uitdagend en leerzaam, maar vooral heel erg leuk. Ontwerp bijvoorbeeld een superzuinige smart city of duik in de techniek van F1-racewagens.

The Challenge 2018: Avila Lindgren wint

Avila Lindgren mag zich de meest duurzame Engineer van 2018 noemen. Bekijk de aftermovie van deze editie. Of lees meer in de drie interviews waarin Avila Lindgren, Onno Simnia en Alex Trijselaar uitleggen wat hun persoonlijke drijfveren zijn. Ze vertellen over hun klimaatoplossingen en wat The Challenge hen heeft gebracht.