Verdiep en verbreed jezelf als engineer

Wil jij dé Engineering-specialist in jouw vakgebied of branche worden? Of jezelf juist verbreden tot een verbindende generalist met een aansturende rol? Mogelijkheden te over. Met persoonlijke begeleiding en opleidingsprogramma’s op maat helpen wij je om jouw talent te ontdekken en te benutten. Zodat jij structureel waarde toevoegt aan het vakgebied en je opdrachtgevers.

Vakinhoudelijke programma’s voor engineers op alle niveaus
Starters met een technisch diploma zijn van harte welkom in ons traineeship. Hier leer je in sneltreinvaart verschillende opdrachtgevers van binnenuit kennen. Voor ervaren professionals is er een persoonlijk ontwikkelprogramma. Wil je jezelf verder bekwamen in Lean Six Sigma, PRINCE2, BIM, IPMA B en C, UAV-GC, system engineering, RAMS of een ander relevant thema? Als Yacht-professional kun je deelnemen aan opleidingen, cursussen en trainingen die passen bij jouw leerwens.

Training in soft skills
Jouw soft skills vergeten we zeker niet. Als engineer van de toekomst heb je veel baat bij competenties als leiderschap, overtuigingskracht, interdisciplinair samenwerken, flexibiliteit en communiceren op verschillende niveaus. Met allerlei trainingen en intervisie sessies helpen we jou om deze skills te ontwikkelen. Hierbij werken we samen met gerenommeerde opleidingsinstituten en universiteiten, waaronder de TU Delft.

Futurize your career 
Hoe hou jij je als engineer toekomstbestendig? Diverse experts en interim professionals geven hun visie in vier artikelen over de loopbaan uitdagingen binnen Engineering. Aan bod komen duurzaamheid, nieuwe competenties en de specifieke drijfveren van techneuten. Lees de nieuwste artikelen.

Werken bij Yacht Engineering