Investeer in je ontwikkeling als Supply Chain & Procurement professional Cover

Investeer in je ontwikkeling als Supply Chain & Procurement professional

De loopbaanpaden van Yacht SCM&P geven je een goed beeld van hoe jij je verder kunt ontwikkelen, bijvoorbeeld van planner tot supply chain manager. Maar we realiseren ons ook dat iedere professional en iedere carrière uniek zijn. Zie jij jouw volgende stap buiten de gebaande paden, dan verkennen we samen met jou de mogelijkheden.

Opleidingen in SCM&P

Wat je onderweg in ieder geval helpt, is de Yacht Academy. In dit opleidingsportaal vind je alle kennis die jij nodig hebt om je ambities waar te maken. Denk aan opleidingen en trainingen in SAP, S&OP, NEVI en contractmanagement. Als het gaat om opleidingen over nieuwe aanbestedingsmethodieken, zoals best value procurement, lopen wij voorop in de markt. Voor starters zijn er speciale traineeships in inkoop en supply chain.

Word een futureproof professional

Waarom we zoveel investeren in jouw ontwikkeling? We kijken graag naar de toekomst. We verbinden je niet alleen nu aan die fantastische opdracht, maar zorgen er ook voor dat jij klaar bent voor toekomstige uitdagingen, zoals een vaste baan. Of die nu liggen op het gebied van bigdata-analyse, multidisciplinair samenwerken, innovatief denken of implementatiekracht.

Whitepaper Integrale Business Planning

Naast jezelf ontwikkelen door middel van training, opleidingen en het bijwonen van bijeenkomsten, schrijven wij om de zoveel tijd een nieuwe whitepaper. De whitepaper gaat in op actuele onderwerpen die voor jou als professional belangrijk zijn. Onze nieuwe whitepaper gaat over de Sales & Operations Planning binnen een groot bedrijf en laat met twee modellen zien hoe je dit gestructureerd kan aanpakken. Lees ook de cases en ontdek hoe FrieslandCampina en Philips het S&OP proces integreren.

Vraag nu de whitepaper aan

Mede door Yacht Connect kreeg ik het vertrouwen van Yacht én van de gemeente Groningen. Ze wisten dat ik het kon. Het voordeel is natuurlijk ook dat ik een heel netwerk achter me heb waar ik altijd op terug kan vallen.

Lees hier haar verhaal
contactperson Image

Wendy Kunstman

Inkoopadviseur