De uitdagendste opdrachten in Marketing & Communications Cover

De uitdagendste opdrachten in Marketing & Communications

Er komen grote veranderingen op ons af. Van robotisering tot de ontwikkeling van smart sustainable city’s. En van ingrijpende IT-transities tot de onafwendbare impact van social media. Jij helpt grote overheden en toonaangevende bedrijven om hun marketing- en communicatieprocessen optimaal in te richten op dit nieuwe tijdperk. Zo breng jij verandering teweeg.

Opdrachten die je nergens anders vindt

Een aantal gerenommeerde bedrijven en non-profitorganisaties werken exclusief met ons samen. Dat betekent dat je via Yacht unieke opdrachten vindt, bij interessante (internationale) bedrijven waar je normaal gesproken niet rechtstreeks binnen komt. Van de grote banken en verzekeraars tot dé technische innovators van dit moment. Ook binnen gemeenten en de Rijksoverheid wachten jou mooie uitdagingen. Een uitgelezen kans om jezelf te ontwikkelen in een beweeglijk speelveld van tegenstrijdige belangen, big data en mondige stakeholders.

Vacatures voor uiteenlopende MarCom-functies

Wil je adviseren of uitvoeren, of juist een combinatie daarvan? Het kan allemaal. Ga je voor de publieke sector, dan kun je bijvoorbeeld aan de slag als communicatieadviseur, webredacteur of woordvoerder. Binnen het bedrijfsleven zijn er vacatures voor onder meer online communicatiespecialist, brandmanager, digital marketeer, campagnemanager,  social media manager, contentmarketeer of verandercommunicatie-adviseur.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Futurizing Marketing & Communications

Hoe blijf je als Marketing & Communications professional toekomstproof?
De ontwikkelingen binnen Marketing & Communicatie gaan snel en vooral data en technologie zorgen ervoor dat jouw rol als professional in een snel tempo veranderd. Het is dus belangrijk om je deze nieuwe kennis eigen te maken en je te blijven ontwikkelen op specifieke competenties die steeds belangrijker worden. Wil jij bij blijven en mee in deze ontwikkelingen, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Ontmoet de Yacht collega’s van Marketing & Communications

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Alwin Schumacher

Principal Sales Consultant Marketing & Communications

contactperson Image

Mirella Schoolderman

Senior Commercieel Manager Marketing & Communications

contactperson Image

Monique Heijmen

Principal Consultant Marketing en Communicatie