Groei uit tot een agile MarCom-professional Cover

Groei uit tot een agile MarCom-professional

De wereld van marketing en communicatie verandert continu. En één ding is zeker dit vraagt iets van jouw ontwikkeling. Zo vragen organisaties MarCom-professionals om een agile-mindset te hanteren, en soms zelfs om deze werkwijze als nieuwe standaard te implementeren. Bij Yacht krijg je alle handvatten om jezelf te ontwikkelen tot een wendbare en futureproof professional.

Uitgebreid opleidingsaanbod

Kom je bij ons binnen, dan ligt er een mooi ontwikkelpad per expertise en vakgebied voor je klaar. Zo start je bijvoorbeeld met het behalen van je agile-certificering. Heb je dit al? Dan is het mogelijk om de advanced certificering te behalen. Verder kun je binnen Yacht een uniek opleidingspad en mastercourses gericht op marketing  en communicatie volgen. Een mastercourse bestaat uit vijf avonden met inspirerende sprekers uit het vak. Bij het samenstellen van ons opleidingsaanbod werken we nauw samen met het kennisinstituut NIMA. Zo krijg je ook de kans om diverse NIMA-certificaten te behalen.

Dat je elke keer op een nieuwe plek komt, andere mensen ontmoet en van verschillende bedrijfsculturen kunt proeven, vind ik het allerleukst.

Lees hier haar verhaal
contactperson Image

Melissa Valk

Interim Communicatieadviseur

The Agile Marcom Professional 2021 Banner

The Agile Marcom Professional 2021

Bent u de volgende marcom professional die Agile gaat werken? Je hebt twee zaken nodig; moed en inzicht. Doet u mee?

Download nu de whitepaper