Groei uit tot een agile MarCom-professional Cover

Groei uit tot een agile MarCom-professional

De wereld van marketing en communicatie verandert continu. En één ding is zeker dit vraagt iets van jouw ontwikkeling. Zo vragen organisaties MarCom-professionals om een agile-mindset te hanteren, en soms zelfs om deze werkwijze als nieuwe standaard te implementeren. Bij Yacht krijg je alle handvatten om jezelf te ontwikkelen tot een wendbare en futureproof professional.

Uitgebreid opleidingsaanbod

Voor onze MarCom-professionals ligt er een mooi ontwikkelpad per expertise voor je klaar. Zo start je bijvoorbeeld met het behalen van je agile-certificering. Heb je dit al? Dan is het mogelijk om de advanced certificering te behalen. Verder kun je binnen Yacht een uniek opleidingspad en mastercourses gericht op marketing en communicatie volgen. Een mastercourse bestaat uit vijf avonden met inspirerende sprekers uit het vak. Bij het samenstellen van ons opleidingsaanbod werken we nauw samen met het kennisinstituut NIMA. Zo krijg je ook de kans om diverse NIMA-certificaten te behalen.

Dat je elke keer op een nieuwe plek komt, andere mensen ontmoet en van verschillende bedrijfsculturen kunt proeven, vind ik het allerleukst.

Lees hier haar verhaal
contactperson Image
Melissa Valk Interim Communicatieadviseur
Word de beste agile MarCom expert Banner

Word de beste agile MarCom expert

Ben jij de volgende ambitieuze MarCom expert die agile gaat werken? Download nu de paper met trends, tips en cases over agile werken. Zo inspireren we je om je te gaan verdiepen in agile werken of ermee aan de slag te gaan.

Download de paper