Uitdagende Legal-opdrachten bij de overheid en in het bedrijfsleven Cover

Uitdagende Legal-opdrachten bij de overheid en in het bedrijfsleven

Als Legal-professional bij Yacht heb je de meest interessante opdrachtgevers binnen handbereik. Complexe organisaties waar jij, zowel voor als achter de schermen, een glansrol kunt vervullen. Nu misschien wel meer dan ooit. We leven immers in een tijd waarin organisatiegrenzen vervagen, privacy een speerpunt is, markten steeds internationaler worden en juridische overwegingen in toenemende mate doorslaggevend zijn bij besluit- en beleidsvorming.

Juridisch werk in de publieke sector

Start of verdiep jouw juridische carrière bij een van onze publieke partners. Bijvoorbeeld de Rijksoverheid: met al haar complexe ministeries en uitvoeringsorganisaties het summum van de bestuursrechtelijke dienstverlening. Veel van onze professionals werken bij de IND, waar ze verantwoordelijk zijn voor het afhandelen van de asielprocedures van vluchtelingen en mensen die de Nederlandse nationaliteit willen krijgen. Ga je liever aan de slag met privacyrecht, omgevingsrecht, aanbestedingsrecht of het behandelen van Wob-verzoeken? Alles is mogelijk. Zo vind je bijvoorbeeld ook veel Yacht-professionals bij grote gemeenten. Wij helpen je met het vinden van de juiste (zzp-)opdracht of vaste baan.

Maak het verschil in het bedrijfsleven

In het bedrijfsleven zijn de opdrachten ook divers en uitdagend. Yacht Legal heeft contacten en contracten met uiteenlopende grote spelers in het hele land, van Philips tot FrieslandCampina en van KPN tot de NS. Je vindt bij ons onder meer vacatures voor bedrijfsjuristen, arbeidsjuristen, inkoopjuristen en privacyjuristen. Omdat we ons verdiepen in jouw ambities en daarnaast de wensen van opdrachtgevers goed kennen, vinden we altijd een opdracht die bij je past.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Ontmoet de Yacht collega’s van Legal

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Annemarie Roscam Abbing

Principal Recruitment Consultant

contactperson Image

Astrid Tjoa

Senior Recruitment Consultant

contactperson Image

Femke van der Craats

Recruitment Consultant

contactperson Image

Merel Woudstra

Commercieel Manager