Uitdagende opdrachten in alle IT-disciplines Cover

Uitdagende opdrachten in alle IT-disciplines

IT inzetten om de wereld beter, sneller en veiliger te maken. Dat doe je als IT professional bij Yacht. De mogelijkheden zijn legio. Stel een slim algoritme op dat voorspelt waar en wanneer dieren schade veroorzaken aan het spoor. Ontwikkel software voor een scanner die 3D-foto’s maakt van celweefsel, zodat medisch specialisten over de hele wereld gelijktijdig een diagnose kunnen stellen. Help banken bij complexe digitale transformaties. Bescherm gemeenten tegen cyberaanvallen. Of creëer met behulp van big data bij KLM een betere doorstroom van bagage.

Ambities waarmaken bij de frontrunners in IT

Yacht biedt jou interim opdrachten, vaste functies en projecten bij de meest ambitieuze technologiebedrijven van Nederland. Denk bij de grote corporates, zoals KPN, Philips en ASML, mee over oplossingen voor de vraagstukken van de toekomst. Of neem zelf de lead bij een innovatieve start-up, in de zorgsector of bij de overheid. Doordat jij kennis en ervaring opdoet bij verschillende opdrachtgevers, ontwikkel je je razendsnel.

Dagelijks 800 IT professionals in operations en digital

Of je specialisme nu softwaredevelopment, datascience, cybersecurity, UX-design, netwerk- en infrabeheer, functioneel beheer, systemengineering of IT-support is; wij hebben dé opdracht voor jou. En hebben we die niet, dan zoeken we hem voor je. Want jouw wensen zijn ons vertrekpunt. Waar krijg jij energie van? Waar wil je in groeien? In wat voor omgeving kom je tot je recht? Jouw persoonlijke consultant kent jou en het vakgebied door en door, en helpt je bij het maken van de juiste keuzes.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Interessante vacatures binnen Yacht IT

Ontmoet de Yacht collega’s van IT

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Anne van Schellen

Sales Consultant

contactperson Image

Angelo Persico

Sales Consultant