Ontwikkel je in de IT-richting die jij voor ogen hebt Cover

Ontwikkel je in de IT-richting die jij voor ogen hebt

Bij Yacht geef jij je eigen IT-carrière vorm, met behulp van ons uitgebreide opleidingsaanbod en omvangrijke netwerk. Je ontwikkelt je tot een agile professional die klaar is voor de toekomst. Of sterker nog: een koploper die de toekomst telkens een stap voor is.

Persoonlijke begeleiding

Als IT-professional krijg je een persoonlijke consultant die je begeleidt in jouw ontwikkeling. Hij of zij kijkt met je mee, zoekt je op tijdens je opdracht en helpt je bij het vinden van nieuwe opdrachten die passen in je persoonlijke ontwikkelplan. Jouw leerwensen en interessegebieden staan hierin centraal.

IT-opleidingsprogramma’s voor juniors en seniors

Zowel voor juniors als seniors in uiteenlopende IT-disciplines bieden we leerzame opleidingsprogramma’s. Compleet met certificering, vaste opleidingsdagen en veel contact met je collega’s die ook in het programma zitten. Zo hebben we talent- en advanced programs voor onder meer Softwareontwikkelaars, Systeem Beheerders, DevOps-engineers, Business Information Managers en Netwerk Beheerders. Veelbelovende IT-starter? Meld je dan aan voor een van onze traineeships, bijvoorbeeld in UX & Design, Data Science of Cybersecurity. Een mooie kans om in korte tijd het vak te ontdekken en kennis te maken met verschillende vooruitstrevende opdrachtgevers.

Ontwikkeling van soft skills

De IT-professional van de toekomst adviseert stakeholders, werkt samen met andere disciplines en speelt razendsnel in op veranderingen. Daar zijn nieuwe vaardigheden voor nodig. Bij Yacht vinden we het ontwikkelen van soft skills en het op peil houden van je vakinhoudelijke kennis essentieel. Met cursussen, trainingen, intervisie, reflectie en rollenspellen werk je aan jouw competenties, bijvoorbeeld op het gebied van communicatie, gedragsherkenning, leidinggeven of agile en scrum. Door middel van persoonlijkheidstesten en 360-gradenscans ontdek je waar jouw talenten liggen en waar jij verder in kunt groeien.

Hoewel we nog maar net zijn begonnen, heb ik nu al ontzettend veel geleerd. We hebben een geweldige groep en ik kijk ontzettend uit naar de rest van het traject. Waarom ik meedoe? Ik wil mijn skills verder ontwikkelen en echt allround worden.

Lees zijn hele verhaal
contactperson Image
Nathan van Nispen Full-stack developer