HRM-uitdagingen bij organisaties van formaat Cover

HRM-uitdagingen bij organisaties van formaat

Als HRM-professional bij Yacht onderscheid jij je in de markt. Waarom? Je krijgt de kans om in korte tijd unieke ervaringen op te doen bij organisaties van wereldformaat. Van VodafoneZiggo en Philips tot ING en ABN AMRO en van het ministerie van Buitenlandse Zaken tot hogescholen en grote zorginstellingen. Organisaties waar je dankzij Yacht een stevige voet tussen de deur hebt.

Opdrachten in het complete HRM-spectrum

Je vindt bij ons uitdagende opdrachten én vaste banen in het complete HRM-spectrum, op operationeel, tactisch en strategisch niveau. Denk aan functies als HR-adviseur, HR-businesspartner, (corporate) recruiter of verandermanager. Leid een reorganisatie bij een provincie in goede banen, realiseer een professionaliseringsslag bij een upcoming bedrijf, verdiep je in IT-recruitment of harmoniseer de arbeidsvoorwaarden bij een fusie tussen twee complexe organisaties. Waar je ook werkt, jouw expertise komt goed terecht en jij loopt voorop in verandering.

Opdrachtgevers werken graag met jou samen

Waarom opdrachtgevers zo graag met Yacht-professionals samenwerken? Als interimprofessional heb je geen belangen in de organisatie, waardoor jij als geen ander in staat bent om onafhankelijk en objectief over situaties te oordelen. Zo zorg je dat HRM-processen zuiver en transparant verlopen.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Interessante HR vacatures

Events voor HRM professionals

Meer weten over werken in HR?

Neem contact met ons op!

contactperson Image

Reinier Heidemann

Principal Sales Consultant - Recruitment

contactperson Image

Bianca Theunissen

Senior Recruitment Consultant - Recruitment