Finance-opdrachten die bijdragen aan jouw ontwikkeling Cover

Finance-opdrachten die bijdragen aan jouw ontwikkeling

Voor Finance-professionals ligt er een nieuwe wereld aan je voeten! Automatisering, internationalisering, aangescherpt toezicht, blockchaintechnologie en de opkomst van fintech start-ups zijn trending topics. Deze ontwikkelingen bieden je de ruimte om jouw rol helemaal opnieuw uit te vinden en in te richten. En waar kun je dat nu beter doen dan binnen het futureminded netwerk van Yacht?

Ervaring opdoen bij uiteenlopende organisaties

Het grootste en meest diverse aanbod aan Finance-opdrachten, dat is wat Yacht te bieden heeft. Je gaat aan de slag voor toonaangevende spelers als Philips, KPN, Rabobank, ABN AMRO, KLM, Vanderlande en ASML. Of bij aansprekende organisaties in het MKB, ministeries, zorginstellingen, overheden of innovatieve start-ups. Jij helpt deze organisaties – die zich allemaal in een andere transitiefase bevinden – om toekomstgericht te werken en hun financiële processen continu beter te stroomlijnen.

Bekijk de vacatures & solliciteer direct

Finance uitdagingen op elk niveau

Bij Yacht zet je zelf de route uit naar jouw financiële droombaan. Dat kan een functie op operationeel, tactisch of strategisch niveau zijn. Wij bieden opdrachten en vaste banen voor onder meer financial en business controllers, accountants, internal en external auditors, reportingspecialisten, financiële beleidsmedewerkers, concerncontrollers, compliance- en riskmanagers en zelfs CFO’s. Maar je kunt ook een financiële project control rol krijgen, waarin jij verantwoordelijk bent voor financiële sturing van bijvoorbeeld bouw of IT projecten.

Interessante financiële vacatures

Finance Future Change Program (FFCP) 

Soft skills zijn steeds belangrijker in je vak. Het unieke 1-jarig opleidingsprogramma Finance Future Change Program (FFCP) stoomt jou klaar tot Finance-professional van de toekomst. Ontdek waar jouw talenten liggen en hoe jij van toegevoegde waarde bent voor je opdrachtgever.

Ontdek het programma

Financial van de toekomst #FuturizingFinance

Er speelt meer in het vakgebied Finance. De bewegingen van ‘ensuring the business’ en ‘co-driving’ zetten verder door. Wij zien dat Financials zich steeds meer bezighouden met het effectiever maken van Finance. Een mooi voorbeeld is het verbeteren van de klantervaring. Ook zien wij een grotere focus op het uitvoeren van strategische en operationele businessplannen. Deze transformatie volgt Yacht op de voet. Hoe blijf je futureproof? In onze paper vind je inspirerende trends, tips en best practices.

Download de paper

Meer weten over werken via Yacht Finance?

We bespreken dit graag met je tijdens een persoonlijk gesprek. Neem contact met ons op!

contactperson Image

Sander Raemaekers

Recruitment consultant Finance - Maastricht

contactperson Image

Vinesh Khoenkhoen

Recruitment Consultant Finance Non Profit

contactperson Image

Chris Mulder

Senior Recruitment Consultant Finance - Amsterdam

contactperson Image

Misha Hofstede

Recruitment Consultant Finance Compliance & Risk

contactperson Image

Clarice Belle

Recruitment Consultant Finance Compliance & Risk

contactperson Image

Bart Vrolijk

Recruitment consultant

Finance community voor futureproof financials Banner

Finance community voor futureproof financials

In onze Futurizing Finance Community delen financiële experts hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in Finance. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in Finance een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan