Uitdagende vacatures bij Banken en Verzekeraars Cover

Uitdagende vacatures bij Banken en Verzekeraars

Werken als professional bij banken en verzekeraars? Zoek jij uitdagende projecten bij toonaangevende bedrijven? Voor tijdelijk of vast? Yacht heeft onder andere projecten bij ABN Amro, ING, Rabobank, Achmea, Deutsche Bank en SNS. Lees hier meer over Yacht Banking & Insurance en bekijk ons actuele vacatureaanbod.

Banking & Insurance: een uitdagende branche

Dynamisch’ is een understatement als je de stand van zaken bij banken en verzekeraars wilt typeren. Oude manieren van werken, processen en systemen voldoen niet meer aan de nieuwe, strenge eisen van consument en toezichthouders. 

De band met de klant 

Het consumentenvertrouwen is door de crisis en productaffaires onder druk komen te staan. De publieke opinie eist verandering in de media en op internet. De branche erkent ook zeker dat het topprioriteit is om de relatie met de consument te herstellen. Concreet betekent dit zo eenvoudig mogelijke producten die gemakkelijk toegankelijk zijn via meerdere kanalen. De service moet uitmuntend zijn en dit alles tegen een scherpe prijs. 

Een onmogelijke opgave voor banken en verzekeraars?

Om al deze veranderingen het hoofd te bieden moeten banken en verzekeraars hun distributiekanalen moderniseren, de (IT-)processen optimaliseren en hun producten vereenvoudigen. En tegelijkertijd grip houden op de kosten. Dat lijkt een onmogelijke opgave, maar toch is dat de uitdaging waar de branche op dit moment voor staat. Wil jij groeiende organisaties daarbij helpen? Dan ontmoeten wij jou graag!

Bekijk onze Banking & Insurance vacatures

Interessante vacatures bij Yacht Banking & Insurance

Bij Yacht Banking & Insurance doe je werkt dat ertoe doet

Als professional bij Yacht Banking & Insurance doe je werkt dat ertoe doet. Werk waarmee jij als vakspecialist het verschil kunt maken voor jezelf én voor jouw opdrachtgevers. Yacht heeft regelmatig vaste banen en projecten voor kredietbeoordelaars, kredietanalisten, accountmanagers bijzonder beheer en hypotheekadviseurs. Maar ook Marketing & Communicatie specialisten, IT-professionals, lean specialisten en natuurlijk financials brengen wij graag in contact met de organisaties uit ons netwerk. Behoor jij tot de beste in jouw vak en wil jij aan de slag bij banken en verzekeraars

Bekijk onze vacatures & solliciteer direct!

Yacht Trainees: ontwikkeltracks in Finance

Yacht Trainees is een nieuw, innovatief talentprogramma waarbinnen je wordt klaargestoomd als Financial-professional om in 3 jaar tijd strategische posities binnen een organisatie te vervullen. In 3 jaar tijd doe je 3 tot 4 uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Ook volg je een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Heb je commercieel talent? Dan kun je na dit traineeship een van de Yacht Banking & Insurance professional loopbaanpaden volgen.

Check de ontwikkeltracks in Finance

Futurizing Finance community Banner

Futurizing Finance community

Op de hoogte blijven van de nieuwste trends? Interessante masterclasses volgen? En met Finance experts discussiëren?

Sluit je aan bij onze community