Verdiep en verbreed jezelf als engineer Cover

Verdiep en verbreed jezelf als engineer

Wil jij dé Engineering-specialist in jouw vakgebied of branche worden? Of jezelf juist verbreden tot een verbindende generalist met een aansturende rol? Mogelijkheden te over. Met persoonlijke begeleiding en opleidingsprogramma’s op maat helpen wij je om jouw talent te ontdekken en te benutten. Zodat jij structureel waarde toevoegt aan het vakgebied en de organisatie waarvoor je werkt.

Vakinhoudelijke programma’s voor engineers op alle niveaus

Starters met een technisch diploma zijn van harte welkom in ons traineeship. Hier leer je in sneltreinvaart verschillende opdrachtgevers van binnenuit kennen. Voor ervaren professionals is er een persoonlijk ontwikkelprogramma. Wil je jezelf verder bekwamen in Lean Six Sigma, PRINCE2, BIM, IPMA B en C, UAV-GC, system engineering, RAMS of een ander relevant thema? Als Yacht-professional kun je deelnemen aan opleidingen, cursussen en trainingen die passen bij jouw leerwens. Ook voor vaste banen ben je bij het uitgebreide netwerk van Yacht aan het juiste adres.

Training in soft skills

Jouw soft skills vergeten we zeker niet. Als engineer van de toekomst heb je veel baat bij competenties als leiderschap, overtuigingskracht, interdisciplinair samenwerken, flexibiliteit en communiceren op verschillende niveaus. Met allerlei trainingen en intervisie sessies helpen we jou om deze skills te ontwikkelen. Hierbij werken we samen met gerenommeerde opleidingsinstituten en universiteiten, waaronder de TU Delft.

Futurize your career 

Hoe hou jij je als engineer toekomstbestendig? Diverse experts en interim professionals geven hun visie in vier artikelen over de loopbaan uitdagingen binnen Engineering. Aan bod komen duurzaamheid, nieuwe competenties en de specifieke drijfveren van techneuten.

Lees de nieuwste artikelen

Werken bij Yacht Engineering

 

Yacht heeft mij de kans gegeven om nog voor het behalen van mijn hbo-diploma hier te solliciteren, bij een toonaangevend bedrijf. Ook daarna zijn we blijven praten over mijn ontwikkelingsmogelijkheden. Vooral die persoonlijke gesprekken zijn voor mij heel waardevol. Die helpen mij om de juiste keuzes te maken.

Lees hier zijn verhaal
contactperson Image
Anton Lenssen Global Build Development Engineer
Sluit je aan bij het Urban-Innovators netwerk Banner

Sluit je aan bij het Urban-Innovators netwerk

Groeien als technisch professional in de bouw, infra of ruimtelijke ontwikkeling? Word dan member van het Urban-innovators netwerk: de exclusieve community voor Engineering-professionals om kennis te delen.

Meld je nu aan