The Racing Challenge

Toon je technisch vernuft en win een trip naar Williams Racing Team

Ben jij die engineer die continu zoekt naar uitdaging? Naar vernuftige oplossingen voor technische vraagstukken? Goed nieuws, want bij Yacht hebben wij nu de ultieme challenge voor jou. Doe mee aan de The Racing Challenge en de wereld van het autoracen ligt aan je voeten!

The Racing Challenge - edition engineering

Technische cases oplossen, expertise uitbreiden en ook nog eens kans maken op geweldige prijzen: dat is de The Racing Challenge in een notendop. En dat allemaal in één hypermoderne game, ontwikkeld door MediaMonks.

Hoe werkt het?

Per week los je vijf technische cases op, en hoe sneller hoe beter natuurlijk. Ben jij landelijk gezien de winnaar van de week? Dan win je een prachtig prijzenpakket. Een pakket dat elke week mooier wordt bovendien. Het ultieme doel is in drie weken tijd het hoogste internationale podium bereiken als overall winnaar. Lukt dat? Dan reis jij af naar het Britse Grove, voor een bezoek aan de fabriek en het hoofdkantoor van het Williams Racing Team!

Verdieping door de CTO

Heb je de vragen beantwoord, dan krijg je toegang tot video’s die verdieping geven op de cases. De uitleg daarbij komt niet van de eerste de beste … Pat Symonds, chief technical officer van het Williams Racing Team, zal hoogstpersoonlijk toelichting geven op het onderwerp.

Goed om te weten

  • The Racing Challenge is voor alle engineers. Of je nu actief bent in automotive, transport, civiele techniek of een andere richting: iedere techneut heeft gelijke kansen.
  • De challenge loopt van 1 tot 22 november. Vanaf 1 november vind je op deze pagina de link naar de The Racing Challenge

Yacht en Williams: zo zit dat

Randstad is op internationaal niveau de officiële sponsor van het Williams Racing Team. In Nederland valt de bemiddeling van professionals onder het Randstad-label Yacht. Omdat we bij Yacht ons netwerk maar al te graag delen, geven we iedere engineer de kans om mee te doen. Ook jij krijgt via Yacht toegang tot de unieke wereld van het grandprix- autoracen.