Ontwikkel jezelf tot een futureproof financial Cover

Ontwikkel jezelf tot een futureproof financial

De rol van de financial ondergaat een make-over. De tijd van alleen rapporten maken, spreadsheets vullen en cijfers controleren is voorbij. De financials van nu kijken niet alleen achteruit, maar ook juist vooruit. Ze voorspellen financiële waarden met big data. Ze adviseren stakeholders, medewerkers en managers en nemen hen mee in veranderprocessen. En ze werken in multidisciplinaire teams volgens agile-, scrum- en leanprincipes. Yacht ondersteunt jou in het ontwikkelen van kennis, competenties en vaardigheden, zodat jij jezelf kunt ontwikkelen als een futureproof financial professional.

Ontwikkelpaden in Finance

Jouw leerwensen staan centraal. Maar om je houvast te geven, hebben we verschillende logische ontwikkelpaden uitgestippeld. Binnen de expertisegebieden analytics, controle & advice, reporting, riskmanagement, audit management en accounting en treasury, maar ook compliance & risk of als business analist binnen Banking & Insurance. Zo krijg je een helder beeld van de doorgroeimogelijkheden. Samen met jou zoeken we opdrachten, trainingen, cursussen en opleidingen die passen bij waar je nu staat en waar je heen wilt. Ook als je liever in vaste dienst gaat, helpen we je graag.

Future Finance Chance Program  (FFCP): opleidingsprogramma voor financials

We bieden vakinhoudelijke opleidingen, zodat jij altijd op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen en wetgeving in finance. Ook is er het Future Finance Change Program (FFCP). Tijdens dit unieke opleidingsprogramma ontwikkel je belangrijke competenties voor de toekomst, zoals finance leadership, authenticiteit, zelfkennis en een moreel kompas. Zo sta jij nog steviger in je schoenen en kun je opdrachtgevers optimaal uitdagen om toekomstgericht te werken. Het FFCP is er voor financials op operationeel, tactisch en strategisch niveau.

Ontdek het programma

Uitdagend traineeprogramma

Yacht Trainees, is een innovatief talentprogramma van 3 jaar dat finance starters klaarstoomt tot professional van de toekomst. Binnen een traject van circa 3 jaar vervul jij verschillende posities bij verschillende opdrachtgevers binnen Finance, maar ook in de Banking & Insurance branche.

Check ons Finance traineeship

Een wereldwijd veranderingsproject voor een grote organisatie als Philips vraagt nogal wat capaciteiten van een Finance-professional.

Lees zijn verhaal
contactperson Image
Alexander Houx Business Process Expert PtP
Finance community voor futureproof financials Banner

Finance community voor futureproof financials

In onze Futurizing Finance Community delen financiële experts hun visie, kennis en ervaringen rondom trends in Finance. Ben jij klaar om je netwerk en kennis in Finance een boost te geven? Sluit je dan aan bij onze community!

Meld je nu aan