Uitdagende vacatures bij banken en verzekeraars Cover

Uitdagende vacatures bij banken en verzekeraars

Wil jij als young Banking & Insurance professional carrière maken bij een bank of verzekeraar? Of zoek je een nieuw uitdagend project bij één toonaangevende opdrachtgever? Voor tijdelijk of vast? Yacht heeft regelmatig vaste banen en projecten voor o.a. kredietbeoordelaars, kredietanalisten, accountmanagers bijzonder beheer en hypotheekadviseurs. Behoor jij tot de beste in jouw vak en wil jij aan de slag bij een bank of verzekeraar? Bekijk dan al onze Banking & Insurance vacatures en solliciteer direct.

Banking & Insurance: een uitdagende branche

Dynamisch’ is een understatement als je de stand van zaken bij banken en verzekeraars wilt typeren. Processen en systemen voldoen niet meer aan de nieuwe, strenge eisen van consument en toezichthouders. 

De band met de klant 

Het consumentenvertrouwen is door de crisis en productaffaires onder druk komen te staan. De publieke opinie eist verandering in de media en op internet. De branche erkent ook zeker dat het topprioriteit is om de relatie met de consument te herstellen. Concreet betekent dit zo eenvoudig mogelijke producten die gemakkelijk toegankelijk zijn via meerdere kanalen. De service moet uitmuntend zijn en dit alles tegen een scherpe prijs. 

Een onmogelijke opgave voor banken en verzekeraars?

Om al deze veranderingen het hoofd te bieden moeten banken en verzekeraars hun distributiekanalen moderniseren, de (IT-)processen optimaliseren en hun producten vereenvoudigen. En tegelijkertijd grip houden op de kosten. Dat lijkt een onmogelijke opgave, maar toch is dat de uitdaging waar de branche op dit moment voor staat. Wil jij groeiende organisaties  daarbij helpen? Dan ontmoeten wij jou graag!

Bekijk onze Banking & Insurance vacatures

Interessante vacatures bij banken en verzekeraars

Bij Yacht Banking & Insurance doe je werk dat ertoe doet

Als professional bij Yacht Banking & Insurance doe je werk dat ertoe doet. Werk waarmee jij als vakspecialist het verschil kunt maken voor jezelf én voor jouw opdrachtgevers. Yacht heeft regelmatig vaste banen en projecten voor kredietbeoordelaars, kredietanalisten, accountmanagers bijzonder beheer en hypotheekadviseurs. Maar ook Marketing & Communicatie specialisten, IT-professionals, lean specialisten en natuurlijk financials brengen wij graag in contact met de organisaties uit ons netwerk. Behoor jij tot de beste in jouw vak en wil jij aan de slag bij banken en verzekeraars

Bekijk onze vacatures & solliciteer direct!

Yacht trainees: ontwikkeltracks in Finance

Yacht Trainees is een nieuw, innovatief talentprogramma waarbinnen je wordt klaargestoomd als Financial-professional om in 3 jaar tijd strategische posities binnen een organisatie te vervullen. In 3 jaar tijd doe je 3 tot 4 uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Ook volg je een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Heb je commercieel talent? Dan kun je na dit traineeship een van de Yacht Banking & Insurance professional loopbaanpaden volgen.

Check de ontwikkeltracks in Finance

Deze verschijningsvorm vereist een RichtextLandscape image

Uitdagende vacatures bij banken en verzekeraars

org.hippoecm.hst.content.beans.standard.HippoHtml@acd8ba44