werken bij yacht

Werken als Recruiter

Bekijk onze vacatures

Recruiter

Binnen recruitment behoor jij tot de beste in je vak. Je weet als geen ander hoe je de juiste kandidaten uit de markt kan halen. Je weet waar de doelgroep zit en door het toepassen van de juiste werving/sourcing techniek kom je in contact. Door je persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid kan je kandidaten goed doorgronden en een passende professionele uitdaging bieden. Jij zorgt voor de perfecte match tussen kandidaat en opdrachtgever. Een match die beide partijen verder brengt.

Je werkt in een klein team van maximaal 6 collega’s, gericht op 1 vakgebied. Het team bestaat uit een mix van Sales Consultants en Recruiters aangestuurd door een Commercieel Manager. Je werkt vanuit je eigen vak expertise samen via de Scrum methodiek. Er is veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling en groei in de vorm van training en coaching.

Binnen jouw vakgebied bouw je aan een sterk netwerk van professionals en je zorgt dat de vacatures van onze opdrachtgevers snel en succesvol vervult worden. We specialiseren ons in de volgende vakgebieden: IT, Finance, Engineering, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

Vacatures Recruiter

Maak jij het verschil als Recruiter bij Yacht? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk vacatures

WELKOM IN ONS NETWERK

Yacht staat voor: deskundig, verbindend en daadkrachtig. Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. Kom je in dienst bij Yacht dan start je met de YACHT StartUP deze duurt drie maanden (90 dagen). Hierin zet je als nieuwe medewerker de eerste stappen op weg naar productiviteit en vakbekwaamheid. Je wordt hierin gefaciliteerd met verschillende on-the-job opdrachten, trainingsdagen en begeleiding van jouw manager, een mentor en collega’s tijdens de gehele onboarding. Bij jouw carrière vind je meer informatie over jouw ontwikkelmogelijkheden.