sales consultant - werken bij yacht

Werken als Sales Consultant

Bekijk onze vacatures

Sales Consultant

Als Sales Consultant ben jij dé vakspecialist binnen een van onze vakgebieden en ben je op de hoogte van de laatste trends en ontwikkelingen. Dat in combinatie met je talent voor verbinden zijn de skills waarnaar we op zoek zijn. Door je persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid dring je snel door tot de kern. Je weet de opdrachtgever op het juiste moment te benaderen en zorgt voor interessante opdrachten voor jouw professionals. Daarnaast zorg je voor goed werkgeverschap voor professionals die via jou aan het werk zijn. Jouw ultieme doel: optimaal resultaat leveren zodat onze professionals en de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren. 

We specialiseren ons in de volgende vakgebieden: IT, Finance, Engineering, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein. Je werkt in een klein team van maximaal 6 collega’s. Het team bestaat uit een mix van Sales Consultants en Recruiters aangestuurd door een Commercieel Manager. Er is veel ruimte voor coaching, begeleiding en ontwikkeling. Ook werken we bij Yacht met een aantrekkelijke bonus structuur op basis van individuele performance.

 

Vacatures Sales Consultant

Maak jij het verschil als Sales Consultant bij Yacht? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk vacatures

WELKOM IN ONS NETWERK

Yacht staat voor: deskundig, verbindend en daadkrachtig. Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. Kom je in dienst bij Yacht dan start je met de YACHT StartUP deze duurt drie maanden (90 dagen). Hierin zet je als nieuwe medewerker de eerste stappen op weg naar productiviteit en vakbekwaamheid. Je wordt hierin gefaciliteerd met verschillende on-the-job opdrachten, trainingsdagen en begeleiding van jouw manager, een mentor en collega’s tijdens de gehele onboarding. Bij jouw carrière vind je meer informatie over jouw ontwikkelmogelijkheden.