werken bij yacht

Jouw carrière

Welkom in ons netwerk

Wil je je verder ontwikkelen in je vak? Ben je ambitieus en boek je graag resultaat? Dan is Yacht de werkgever voor jou. De arbeidsmarkt is dynamisch, daar moet je goed op kunnen anticiperen. Yacht helpt jou hierbij: door je te laten groeien in kennis én als persoon. Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. Onze kernwaarden zijn deskundig, verbindend en daadkrachtig. En dit alles met een plus. Immers, als we onderscheidend willen zijn, zullen we nét iets meer moeten doen om verwachtingen te overtreffen. 

Groeien doe je het beste op de werkvloer. Daarom bieden we je in de eerste plaats inhoudelijk interessant werk. We zijn een professionele partner en investeren in de nieuwste technologie. Zo bieden jou de tools die je nodig hebt om je werk zo goed mogelijk te doen. We werken bijvoorbeeld met Salesforce en de Scrum systematiek. Daarnaast investeren we gericht in je loopbaanontwikkeling en worden er vakinhoudelijke trainingen aangeboden. Ook kun je, door ons grote netwerk van vakspecialisten, leren van de kennis en ervaring van collega’s.

YACHT StartUP

Yacht staat voor: deskundig, verbindend en daadkrachtig. Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. Kom je in dienst bij Yacht dan start je met de Yacht StartUP. Deze duurt drie maanden (90 dagen). Hierin zet je als nieuwe medewerker de eerste stappen op weg naar productiviteit en vakbekwaamheid. Je wordt hierin gefaciliteerd met verschillende on-the-job opdrachten, trainingsdagen en begeleiding van jouw manager, een mentor en collega’s tijdens de gehele onboarding. Bekijk de infographic voor meer informatie.

 

Loopbaanontwikkeling

Bij Yacht kun je rekenen op transparantie in je loopbaan. Doorgroeimogelijkheden zijn vanaf de eerste dag inzichtelijk. Op basis van je ervaring start je als junior, medior of senior in je functie. Na een half jaar wordt er gekeken naar de behaalde targets. Presteer je boven jouw target dan kan je rekenen op een mooie promotie. Interne doorstroom is een belangrijk speerpunt. Het is zelfs ons doel om 80% van onze managers intern te benoemen. Jaarlijks monitoren we talent en bieden we mogelijkheden aan om door te stromen.

Doorgroeien binnen Randstad Holding

Yacht is een Randstad company. Dit houdt in dat er aantrekkelijke doorgroeimogelijkheden bestaan binnen de hele holding, ook internationaal. Onder de Randstad Holding vallen onder meer de merken Randstad Groep Nederland, Randstad Nederland en Tempo-Team.