commercieel manager - werken bij yacht

Werken als Commercieel Manager

Bekijk onze vacatures

Commercieel Manager

Commercieel behoor jij tot de beste in je vak. Je weet als geen ander waar kansen liggen en hoe je deze kan verzilveren. Naast deze commerciële expertise ben je uitstekend op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied. Bovendien ben je een verbinder voor zowel de opdrachtgever als de professional. Deze combinatie van kennis en vaardigheden zorgt ervoor dat jij samen met je team het verschil kunt maken. 

Jij bent de inspirator van jouw team. Een team bestaat uit maximaal 6 collega’s, je hebt als manager veel ruimte voor persoonlijke coaching, begeleiding en ontwikkeling van je medewerkers. Elk team is een bewuste mix van Sales Consultants en Recruiters, die vanuit hun eigen expertise samenwerken via de Scrum methodiek. Het ultieme doel: samen bouwen aan een sterk netwerk van opdrachtgevers en professionals die je succesvol met elkaar verbindt en blijvend verbeterd. 

We specialiseren ons in de volgende vakgebieden: IT, Finance, Engineering, HRM, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en Sociaal Domein.

Vacatures Commercieel Manager

Maak jij het verschil als Commercieel Manager bij Yacht? Bekijk onze vacatures en solliciteer direct.

Bekijk vacatures

WELKOM IN ONS NETWERK

Yacht staat voor: deskundig, verbindend en daadkrachtig. Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsmarkt is dynamisch, daar moet je goed op kunnen anticiperen. Yacht helpt jou hierbij: door je te laten groeien in kennis én als persoon. Groeien doe je het beste op de werkvloer. Daarom bieden we je in de eerste plaats inhoudelijk interessant werk. Daarnaast investeren we gericht in je loopbaanontwikkeling. Ook kun je, door ons grote netwerk van vakspecialisten, leren van de kennis en ervaring van collega’s.