WERKEN BIJ YACHT

GEDREVEN DOOR AMBITIE

                                               Yacht is dé organisatie van én voor professionals. Ons netwerk wordt gedreven door vakmanschap en ambitie.
                                        Je weet als geen ander wat de laatste trends en ontwikkelingen in de arbeidsmarkt zijn en je bent een energieke verbinder.
                                                                 Door je persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid dring je snel door tot de kern.
                                            Dát is die speciale mix van skills waar wij naar op zoek zijn en wat onze collega’s kenmerkt. Herken jij jezelf hierin? 

  ALLE VACATURES BIJ YACHT

   Klik hier voor een volledig overzicht van alle openstaande interne YACHT functies

DIRECT NAAR ALLE YACHT VACATURES

Welkom in ons netwerk

Yacht staat voor: deskundig, verbindend en daadkrachtig. Werken bij Yacht betekent continue uitdaging en coaching om jezelf te ontwikkelen. De arbeidsmarkt is dynamisch, daar moet je goed op kunnen anticiperen. Yacht helpt jou hierbij: door je te laten groeien in kennis én als persoon. Groeien doe je het beste op de werkvloer. Daarom bieden we je in de eerste plaats inhoudelijk interessant werk. Daarnaast investeren we gericht in je loopbaanontwikkeling. Ook kun je, door ons grote netwerk van vakspecialisten, leren van de kennis en ervaring van collega’s.

Tineke Meints

Werken bij Yacht

Directeur HR YACHT

Welkom in ons netwerk! Bij YACHT geloven wij dat werk dat er toe doet je gelukkig maakt. Wij dragen daar iedere dag aan bij door te kijken welk werk (tijdelijk of vast) bij de professional past. En zo dragen wij bij aan het succes van onze opdrachtgevers. Expertise is het sleutelwoord; wij werken met de beste professionals. 

Wat past het beste bij jou? Als dat het samenbrengen van talent en expertise is en zorgdragen voor waardevolle en duurzame ontmoetingen is tussen ondernemingen en professionals, kom dan met ons praten! Wellicht hebben wij voor jou een mooie job waarbij jij het verschil maakt in de loopbaan van professionals en in de bedrijfsvoering van onze opdrachtgevers.