Ontdek de kracht van het netwerk van Yacht Cover

Ontdek de kracht van het netwerk van Yacht

Sluit je je aan bij Yacht, dan krijg je er in één klap een gigantisch netwerk bij. Een netwerk van ruim 5.000 professionals – de beste in hun vak – met wie jij kennis en ervaringen kunt uitwisselen. Professionals die jou inspireren in je ontwikkeling. En die vanuit hun visie en expertise nieuw licht werpen op jouw vraagstukken.

Events en masterclasses

Vanaf het eerste moment stimuleren we je om contact te leggen met andere professionals uit je eigen vakgebied of andere werkvelden. Dat begint al bij de Yacht onboarding. En ook daarna ontmoet je collega’s regelmatig. Bijvoorbeeld bij kwartaalbijeenkomsten, netwerkevents, Food for Thoughts en diverse masterclasses. Deze houden we op locaties in heel Nederland, van Groningen tot Maastricht en van Amsterdam tot Amersfoort.

Verbinden en uitdagen

Elkaars ontwikkeling en vakmanschap versterken; daar draait het om. Zo verbinden we starters aan deskundige vakgenoten door middel van Yacht Connect.

Online community

Als er iets is dat Yacht-professionals typeert, is het wel hun streven om anderen óók te laten inspireren. Ze staan altijd voor je klaar. Of je nu een praktische vraag hebt, wilt sparren over je persoonlijke ontwikkeling of op zoek bent naar een klankbord voor een nieuw idee. Via onze online communities binnen IT, Finance en Engineering, de Yacht app en onze Social Media kanalen sta je 24/7 in verbinding met je medeprofessionals in binnen- en buitenland.

Events voor professionals

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière