Blijf jezelf ontwikkelen Cover

Blijf jezelf ontwikkelen

Als professional wil jij je blijven ontwikkelen. Meegaan met veranderingen in de markt. Of liever nog: voorop lopen. Via Yacht krijg je toegang tot de Yacht Academy: een online portal met ruim 100 trainingen en opleidingen gericht op jouw professionele en persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk dragen ook coaching on-the-job, kennisuitwisseling met medeprofessionals en actieve deelname aan het netwerk bij aan je groei. Via onze nieuwste blogs en artikelen van experts en professionals blijf je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen binnen jouw vakgebied.

Continu samen in gesprek over jouw ontwikkeling

Waar sta je en waar wil je naartoe? Wat zijn jouw dromen? Hoe wil jij het verschil maken? Dit soort vragen krijg je regelmatig van ons. Wij willen jou écht leren kennen. Zodat we je aan opdrachten of een vaste baan kunnen verbinden die past bij jouw persoonlijkheid, skills, kennis en ambities. Opdrachten waarin jij verandering teweeg kunt brengen, zowel bij jezelf als bij de opdrachtgever. Onze Recruitment Consultants bieden je voortdurend reflectie door coaching on-the-job. Geef het vooral ook zelf aan als jij je ergens verder in wilt ontwikkelen. Door ons uitgebreide netwerk zijn er oneindig veel mogelijkheden en alles is bespreekbaar. Misschien vind je een opdrachtgever wel zo leuk dat je hier in vaste dienst wilt. Ook dat kan via Yacht.

Word een futureproof professional

De markt verandert in rap tempo en daarmee ook de eisen en wensen van organisaties. Met innovatieve opleidingsprogramma’s en vakgerichte platformen zorgen we ervoor dat je bijblijft en jezelf ontwikkelt tot een futureproof professional. Denk bijvoorbeeld aan het Future Finance Change Program (FFCP) voor financials en Most Dev, een community voor softwaredevelopers.

Yacht trainees

Yacht trainees is een uniek talentprogramma van 3 jaar dat starters klaarstoomt tot professional van de toekomst: een zelfbewuste, communicatieve vakspecialist mét management skills. Yacht trainees biedt jou:

  • Persoonlijke ontwikkeling: Door training, day to day coaching en intervisie in de #schoolofwork;
  • Professionele ontwikkeling: Door in de praktijk bij verschillende en aansprekende opdrachtgevers aan de slag te gaan en daarnaast diverse vakinhoudelijke trainingen en cursussen te volgen;
  • Een enorm netwerk: Met mede-trainees, professionals, vakgenoten en opdrachtgevers die jouw carrière een kickstart geeft.

Bij Yacht trainees leiden wij jou op tot professional van de toekomst.  Lees hier het verhaal van Bart van Litdh de Jeude. Hij is IT-trainee en zit momenteel bij KLM als data-analist.

Lees meer over Yacht trainees

Van ambitie naar succesvolle carrière Banner

Van ambitie naar succesvolle carrière

Hoe bepaal je de volgende stap in je ambitieuze carrière? Welke keuzes maak je en wanneer is je loopbaan succesvol? Zet de next step in je carrière!

Let's go & bouw aan je carrière