13 oktober 2016 - The Agile Marcom Professional 2021

Het Agile Consortium Marcom Chapter en Yacht nodigen je uit voor de kennissessie ‘The Agile Marcom Professional 2021’. Hoe werk jij complexe projecten uit in een omgeving die constant verandert? Een agile-aanpak omarmt verandering en hakt complexe projecten in stukken, waardoor je in staat bent je snel aan te passen. Tijdens de kennissessie vertellen onze sprekers waarom Agile juist nu en in de toekomst van grote waarde kan zijn binnen Marcom. 

 

MELD JE NU AAN

Sprekers

Ansco Dokkum (Directeur Yacht Finance, HRM en Marketing & Communications) weet uit ervaring dat Agile Marcom-professionals een voorsprong hebben in de markt. Ansco is bovendien lid van de raad van adviseurs van het Agile Consortium Marcom Chapter. 

Jeremy Curtin (Directeur van digital experience Liberty Global) is gespecialiseerd in het optimaliseren van de infrastructuur, multi-channel marketing en proces activiteiten. Eén van zijn successen was het doorvoeren van agile Marcom management op de marketingafdeling van Telenet. Jeremy is voorzitter van het Agile Consortium Marcom Chapter.

Betteke van Ruler (Emeritus professor Communicatie) heeft als ambitie een brug te slaan tussen communicatiepraktijk en communicatietheorie. Na een lange carrière in zowel de wetenschap als de praktijk, heeft ze nu haar eigen van Ruler Academy. In haar boek ‘Reflectieve communicatie Scrum’ past zij agile en scrum methodieken toe op het Marketingcommunicatie vak. Betteke is tevens lid van de raad van adviseurs van het Agile Consortium Marcom Chapter.

Een student van Hogeschool Rotterdam vertelt hoe de nieuwe professionals op de steeds veranderende omgeving worden voorbereid. 

Programma

18.00 uur - Ansco Dokkum 
18.10 uur - Jeremy Curtin 
18.25 uur - Dr. Betteke van Ruler 
19.00 uur - Interactief onderdeel (kennis delen en inspiratie opdoen)
19.40 uur - Student van Hogeschool Rotterdam
19.50 uur - Afsluiting
20.00 uur - Borrel

Locatie

Yacht 
Diemermere 25
1112TC Diemen

Aanmelden

Wil jij voorbereid de toekomst in gaan en ben jij nieuwsgierig naar hoe de Marcom afdeling er over vijf jaar uitziet? Meld je dan hier aan voor kennissessie ‘The Agile Marcom Professional 2021’.