12 oktober 2016 - Ontmoetingsavond Yacht Banking in de Randstad

Yacht Banking

Yacht Banking is dé partij voor alle  functies  op HBO-/WO-niveau binnen de financiële dienstverlening. Samen met jou geven wij jouw professionele loopbaan vorm. Bij Yacht kan je in een korte periode meerdere opdrachten vervullen; zo krijgt je carrière een impuls en blijft je leercurve stijl.  Via Yacht krijg je de mogelijkheid om vak-gerelateerde opleidingen en cursussen te volgen. Daarnaast krijg je volop de mogelijkheid om jouw competenties te ontwikkelen.  Je krijgt HR-begeleiding op maat om te blijven werken aan jouw ambitie. Yacht is gespecialiseerd in zowel vaste als interim bemiddeling en met acht kantoren hebben we een landelijke dekking.

Tijdens onze carrièreavond kom je meer te weten over interessante uitdagingen die je bij onze opdrachtgevers vindt. Toonaangevende bedrijven in de financiële dienstverlening, zoals ABN AMRO, ING, Rabobank, SNS Bank, ASR, Nationale Nederlanden, Deutsche Bank en Van Lanschot waar we als preferred supplier veel uiteenlopende uitdagingen voor je hebben.

Vanuit het vakgebied Banking & Insurance vertellen we je deze avond meer over onze klanten, opdrachten, wie wij zijn en wat je van ons kunt verwachten. Tevens zijn er meerdere interim professionals aanwezig om hun ervaringen te delen en al je vragen te beantwoorden over het werken als interim professional bij Yacht.

Wij verwelkomen je graag in ons netwerk!

Programma

  • Ontvangst vanaf 17:30 uur inclusief een hapje en een drankje
  • Opening
  • Interim Professionals van Yacht aan het woord
  • Workshop Pitchen
  • Vragen en afsluiting
  • Netwerkborrel tot ongeveer 21:00 uur

Locatie

Yacht
Reactorweg 47
3542 AD Utrecht
(Gratis parkeren)
Klik hier voor een routebeschrijving

Aanmelden

Wil jij erbij zijn op 12 oktober? Stuur dan een reactie en CV naar één van onze Recruiters.

Sanne Bruggeman
sanne.bruggeman@yacht.nl
06-57879544

Claudia Goetheer
claudia.goetheer@yacht.nl
06-12592258

Bart Wijman
bart.wijman@yacht.nl
06-23539038

Ben je 12 oktober verhinderd, maar heb je wel interesse? Laat het ons dan ook even weten, dan nemen we contact met je op!