8 december 2016 - Food For Thought: Engineering

Steeds sneller van ontwerp naar succesvol eindproduct

Onze klanten zijn dagelijks bezig om nieuwe producten en diensten te ontwikkelen en te verbeteren, te bouwen en te onderhouden. Het verkorten van de time to market, verhogen van de kwaliteit en of het verlagen van de kostprijs zijn hiertoe de drivers. De concurrentie voor blijven!

Hoe slagen twee top organisaties uit de techniek er elk jaar in om tot een succesvol ontwerp te komen? Op deze Food for Thought valt er heel wat te leren van het Nuon Solar Team en van Williams Racing Team (F1).  

Nuon Solar Team

Het Nuon Solar Team is huidig wereldkampioen zonneracen. Het team bestaat uit zestien bevlogen studenten van de Technische Universiteit Delft. Elk gedreven door het pushen van de limiet van techniek, met als doel een duurzame toekomst waarin energie op de meest efficiënte manier gebruikt wordt. Het Nuon Solar Team is met zeven wereldtitels het meest succesvolle ​zonne-auto​ team ter wereld.

Williams Racing Team

Williams Racing Team acteert al jarenlang op het hoogste niveau van de automotive: F1 racen. Wat is de ontwerp strategie en filosofie van het engineering team van Williams om in een heel korte tijd te komen tot een nieuw winnend ontwerp en geproduceerde auto? Pat Symonds, CTO bij het Williams Racing Team, zal het verhaal zelf vertellen.

Programma

16.00 uur            : ontvangst
16.30 - 17.00 uur: welkomstwoord Ard Kistemaker, Directeur Yacht Engineering
17.00 - 17.45 uur: Sander Koot, Teammanager Nuon Solar Team  
17.45 - 18.45 uur: Pat Symonds, Chief Technical Officer Williams Racing Team
18.45 - 19.30 uur: Netwerkborrel

N.B. Het hele programma zal in het Engels plaatsvinden.

Locatie

Yacht
Auditorium Randstad Groep Nederland
Diemermere 25
1112 TC Diemen
Parkeren is gratis (bijbehorende parkeergarage)
> De route vindt u hier >

 

Aanmelden

De bijeenkomst heeft een besloten karakter. Er is inmiddels een wachtlijst voor deze bijeenkomst. Mocht u interesse hebben om op deze lijst geplaatst te worden meldt u zich dan hier aan >.