De cultuur van Yacht

Wij geloven dat werk dat ertoe doet, gelukkig maakt. En dat de definitie daarvan voor iedereen anders is. Wij kijken daarom verder dan alleen je volgende stap. Of je nu aan het begin van je carrière staat of flink wat jaren werkervaring meebrengt. In de publieke sector of het bedrijfsleven. In een vaste baan, op interimbasis of als zelfstandige.

Maak kennis met onze professionals
Onze professionals zijn pas tevreden wanneer ze organisaties blijvend een stap verder brengen. En dat kunnen zij als geen ander. Niet alleen omdat ze de beste zijn in hun vak, maar ook doordat zij net dat beetje extra hebben dat nodig is om een verandering teweeg te brengen. Benieuwd hoe ze dat doen? Lees de verhalen van onze professionals.

Ontdek onze vakgebieden
Wij werken vanuit verschillende vakgebieden. Hierdoor kennen wij de markt, spreken wij de juiste taal en kunnen wij de beste matches maken.Je vindt bij ons opdrachten op project-, interim- of zzp-basis en vaste banen. Wij bieden de meest interessante vacatures in de vakgebieden IT, Finance, Engineering, Sociaal Domein, HRM, Legal, Marketing & Communications, Supply Chain Management & Procurement en in de publieke sector via BMC.

Ontdek de kracht van ons netwerk
We geloven dat individuele groei altijd tot stand komt door gebruik te maken van het perspectief, de kennis en de ervaring van anderen. Kortom, door een netwerk van anderen in te zetten. Ons netwerk bestaat uit Recruitment Consultants en professionals uit jouw vakgebied.

Ontmoet Yacht
Kennismaken met onze consultants of nieuwe inzichten opdoen in jouw vakgebied? Kom naar een van de Yacht events. Benieuwd naar de events die wij al georganiseerd hebben? Bekijk dan de inspirerende video’s. Wil je alvast meer weten? Neem contact op met een Yacht-kantoor bij jou in de buurt.