BMC: CENTER OF EXCELLENCE IN DE PUBLIEKE SECTOR

BMC adviseert over en ondersteunt bij het implementeren van verbeteringen in beleid en uitvoering in het publieke domein. Hoogwaardig advies en onderzoek gecombineerd met daadkrachtige inzet van beste interim-adviseurs. BMC vormt door haar diverse expertises hét Center of Excellence voor de publieke sector.

Yacht en BMC: Partners in verbetering  

Per 1 april 2017 is BMC onderdeel van Yacht. Deze bundeling van kennis, netwerken voor experts en jarenlange ervaring maakt ons de nummer één professionals-organisatie in Nederland. Met recht partners in verbetering voor de publieke sector.

Oplossingen die er toe doen

BMC ondersteunt de publieke sector bij het vinden van oplossingen voor veelal complexe en interdisciplinaire vraagstukken. Partnership, toonaangevende expertise en vooral de opgave te staan voor maatschappelijke en financiële toegevoegde waarde zijn daarbij leidend.

De vraag van de klant is bepalend voor onze dienstverlening. Of het nu gaat om strategisch advies, het realiseren van een gewenste verandering of verbetering, of een antwoord op vragen in de uitvoeringspraktijk: BMC levert een passend aanbod.

Wij onderscheiden ons van de ‘échte adviesbureaus’ door strategisch advies nadrukkelijk aan uitvoering te koppelen. Hiermee bieden we de zekerheid dat onze oplossingen ertoe doen voor de mensen voor wie we het doen.

Executive Search

Ook  executive search maakt onderdeel uit van onze dienstverlening. PublicSpirit ondersteunt organisaties in het publieke domein bij mobiliteit, persoonlijke ontwikkeling, werving en search voor hogere managementfuncties.

Ga naar BMC.nl

Lieke Schepers

Lieke Schepers

Algemeen directeur BMC

06 15 83 27 70

Bij BMC geloven we in een samenleving die werkt voor iedereen. Daarom committeren we ons aan het verbeteren van de publieke sector. Duurzame schoolontwikkeling, gezond leefklimaat, zorg dichtbij; voorbeelden van onderwerpen die ons aan het hart gaan en waar wij ons hard voor maken. We hebben een sterke drive om wezenlijke maatschappelijke bijdrages te leveren die mensen echt verder helpen; BMC levert werk dat ertoe doet. Samen met u pakken we problemen aan en creëren we werkende praktijkoplossingen met financieel en maatschappelijk resultaat.