Life Sciences personeel dat het verschil kan maken

De beste professionals binnen Life Sciences

Hoe stelt u uw concurrentiepositie veilig?

De Life Sciences branche in Nederland groeit razendsnel. Innovatie, R&D en productie hebben wereldwijd een ijzersterke reputatie. De ontwikkeling van nieuwe producten binnen uw sector duurt lang en is zeer complex. De kans van slagen is van vele factoren afhankelijk. De druk op snelle time to market is enorm door de mondiale markt. Dit wordt bemoeilijkt door de toenemende macht van verzekeringsmaatschappijen die de regels aanscherpen. 

Slim kiezen

U moet slim kiezen. In welke nieuwe producten investeert u? En welke R&D projecten kunt u beter stoppen omdat de slagingskans te laag is? Waar doet u de R&D en de productie? Voor het maken van dit soort keuzes én het veiligstellen van een snelle time-to-market van een continue stroom aan kansrijke producten, heeft u de juiste professionals nodig.

Waar vindt u de juiste mensen?

Binnen de branche neemt de schaarste van hoogopgeleid personeel echter razendsnel toe. De verwachting is dat er jaarlijks 70.000 (technische) professionals uitstromen, terwijl er slechts 35.000 instromen. Vraag en aanbod zijn daardoor niet in balans. Om de internationale concurrentie een stap voor te blijven, heeft u continuïteit nodig in uitstekend gekwalificeerd personeel. Waar vindt u de juiste mensen? 

Wereldwijd Randstad Life Sciences netwerk

Yacht, lid van het wereldwijde Randstad Life Sciences netwerk, is al vele jaren een partner voor diverse Life Sciences bedrijven en marktleider op het gebied van project sourcing en de werving & selectie van Life Sciences professionals. We voelen ons thuis in de branche en denken strategisch mee met onze opdrachtgevers zodat zij zich kunnen richten op hun core business.

Pool met professionals, global sourcing en jong talent

Yacht helpt u met haar pool van uitstekend gekwalificeerd personeel. En is dit niet afdoende? Dan gaan we nog een stap verder in onze dienstverlening met het Global Sourcing Centre (internationale werving) of het Young professionals talentprogramma (het werven en begeleiden van HBO/WO afgestudeerden). Wilt u werken met de beste professionals uit de markt? Wij ontmoeten u graag.

Yacht Trainees: een frisse blik

Zoekt u jong talent? Yacht Trainees is een nieuw, innovatief talentprogramma waarbinnen Financieel talent wordt talent klaargestoomd om in drie jaar tijd strategische posities binnen uw organisatie te vervullen. Een Yacht trainee doet in drie jaar tijd 3 tot 4 uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast volgt hij of zij een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Een Yacht trainee is een waardevolle aanwinst voor uw organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op.