Industry personeel dat het verschil kan maken

Industry-personeel met net dat beetje extra

Nieuwer, mooier, goedkoper en sneller

Techniek kent een lange historie. Vanaf de Engelse industriële revolutie tot en met vandaag leidt innovatie tot verbetering van producten. Nieuwer, mooier, goedkoper en sneller. Dát is wat de consument wil. Technologische ontwikkeling blijft en er is dus ook altijd markt. Dat is het goede nieuws. De keerzijde van de medaille is dat die markt er zeker niet gemákkelijker op is geworden.

Razend tempo

De techniekmarkt is van oorsprong te kenmerken als professioneel en traditioneel. Maar om goed mee te kunnen op het wereldtoneel moet er continu worden vernieuwd. Technologische vernieuwingen denderen voort. Mobiele telefoons, auto, vliegtuigen, treinen, koffiezetters, ziekenhuis apparatuur. Ontzettend veel zaken in ons leven worden gedreven door technologie.

Time-to-market bepaalt succes

De time to market is misschien dan ook wel uw grootste uitdaging. Producten, apparaten en toepassingen moeten steeds goedkoper worden geproduceerd. Dit terwijl de levensduur juist moet worden verlengd. Wereldwijd speelt digitalisering van techniek een steeds grotere rol. Door mechanische systemen te combineren met elektronische systemen ontstaat er een heel nieuw spel. 

De zelfsturende auto

Een voorbeeld is de personenauto. Voorheen was een garagebeurt nodig na 5.000 km, momenteel is dat pas na 30.000 km. Auto’s roesten niet meer, er komt steeds meer elektronica aan boord. Navigatie, besturingssystemen, veiligheidsystemen, parkeersystemen. De zelfsturende auto is niet ver meer weg.

Stilstand is achteruitgang

Doordat de markt vraagt om snelle vernieuwingen, moeten bedrijven investeren in innovatie. Innovatie is zeer kostbaar, maar kan ook veel opleveren. Maar wie neemt het risico? In de vliegtuigindustrie krijgen ontwerpende ingenieurs bureaus en productiebedrijven vaak pas betaald als het vliegtuig wordt verkocht. 

Uw vraag is ons vertrekpunt

Om goed opgewassen te zijn tegen de eisen die de markt aan u stelt, heeft u technisch talent nodig. De vraag naar technici is onverminderd groot, het aanbod is echter schaars. Yacht helpt u aan de beste professionals. Met onze pool aan technisch talent, het aannemen van projecten, het opleiden van jong talent en wereldwijde werving. Uw vraag is ons vertrekpunt.

De beste professionals

Yacht heeft jarenlang ervaring in de Techniek markt en een bewezen staat van dienst bij gerenommeerde bedrijven. Wij snappen wat er in uw markt speelt en waar u behoefte aan heeft. Wij zorgen ervoor dat u kunt werken met de beste professionals uit de markt. Slimme professionals die direct inzetbaar zijn en uw organisatie komen versterken en helpen verbeteren. 

Netwerk

Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij inmiddels strategisch partner van vele topbedrijven in Nederland. Onze opdrachtgevers zijn actief in diverse branches: olie en gas, chemie, farmacie, food, High Tech machine- en apparatenbouw, scheepsbouw, automotive, aerospace, energie & utilities. Onze professionals werken voor vele toporganisaties in Nederland, zoals bijvoorbeeld ASML, Siemens, Philips, DSM, TNO, RFC, Heineken, Nedtrain, Johnson & Johnson, FrieslandCampina en Bosch. Wilt u ook werken met de beste professionals uit de markt? Wij ontmoeten u graag.

Vakmanschap

Yacht voorziet in alle benodigde expertise; van specificatie tot realisatie en verificatie tot maintenance en upgrading. 

  • Electronics & Mechatronic
  • Embedded Software
  • Service & Production
  • Mechanics, materials & optics
  • Systems Test & Release
  • Operations / Manufacturing
  • Physics & Life Sciences
  • Maintenance

Yacht Trainees: een frisse blik

Zoekt u jong talent? Yacht Trainees is een nieuw, innovatief talentprogramma waarbinnen Financieel talent wordt talent klaargestoomd om in drie jaar tijd strategische posities binnen uw organisatie te vervullen. Een Yacht trainee doet in drie jaar tijd 3 tot 4 uitdagende opdrachten bij diverse opdrachtgevers. Daarnaast volgt hij of zij een intensief en persoonlijk leiderschapstraject. Een Yacht trainee is een waardevolle aanwinst voor uw organisatie. Meer weten? Neem contact met ons op.