Europees aanbesteden? Contact vóór contract! Cover

Europees aanbesteden? Contact vóór contract!

De spelregels rondom aanbesteden zijn bekend, de processen zijn ingericht en de rollen zijn belegd. Echter, de regels toepassen is één ding, maar krijgt de interne klant kwalitatief gezien wat hij vraagt? Er bestaat een risico dat het volgen van de regels te leidend wordt in het aanbestedingstraject.

Verhoog de kwaliteit van aanbestedingen

Hoe kunnen de spelers in aanbestedingsland voldoende aandacht geven aan de kwalitatieve aspecten? Het antwoord ligt besloten in de kwaliteit van samenwerking. En hoe je dat kunt doen, lees je in de whitepaper 'Contact voor contract'. Vul onderstaand formulier in om de whitepaper te downloaden.

Vraag nu de whitepaper aan

In de whitepaper geven drie vooraanstaande vertegenwoordigers van aanbestedende partijen hun visie en praktijkervaringen: Hans Trum inkoopdirecteur bij het Rijk, John Weinstock, kennismanager bij de Nevi en Wouter Tienhoven, Bidmanager bij Yacht.

Ook delen we twee praktijkcases, innovatief aanbesteden bij Gemeente Emmen en de professionaliseringslag bij het Waterschap. Stof tot nadenken om uw kwaliteit van aanbestedingen te verhogen.

Download nu de whitepaper

Download de Whitepaper Contact voor contract

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement

Naar aanleiding van jouw aanvraag, geef je toestemming om eenmalig contact met je te mogen opnemen.