Yacht Trainees: uw partner in hoogopgeleid talent

De schaarste van hoogopgeleid personeel neemt snel toe. Vraag en aanbod zijn daardoor niet in balans. Om de internationale concurrentie een stap voor te blijven heeft u continuïteit nodig in uitstekend gekwalificeerd personeel. Waar vindt u de juiste mensen? Hoe kunt u ze binden en boeien? En moet u dat zelf doen, of is continue toegang tot een netwerk vol young professionals de oplossing? Neem zelf het heft in handen met het traineeprogramma van Yacht.

Wilt u de strijd om jong talent winnen?

Realiseer dan samen met ons een waterdicht plan van aanpak. Aan de hand van inzichten over talentontwikkeling, employer branding en strategische personeelsplanning bekijken wij welke vorm van dienstverlening de oplossing is voor uw talentuitdagingen.

Voordelen van Yacht Trainees

U krijgt jong talent aan boord. Op een relatief vrijblijvende manier en voor een scherp tarief. De begeleiding, training en coaching verzorgt Yacht. Bent u na de afgesproken termijn tevreden? Dan kunt u de professional een aanbod doen. Anders blijft hij of zij in dienst bij Yacht om een uitdaging elders aan te gaan.

Yacht Trainees

  • garandeert hoge productiviteit en snel rendement van talent
  • verzekert de juiste contractvorm op basis van uw behoefte
  • garandeert cherrypicking van talent met de beste prestaties en meeste potentieel
  • draagt bij aan lagere recruitmenteffort op de lange termijn

Talentcoaches werken voor u

Yacht trainees focust op het vinden, ontwikkelen en binden van hoogopgeleid talent met maximaal 2 jaar werkervaring. Om het beste talent te binden en vinden maken onze talentcoaches gebruik van de meest innovatieve wervings- en selectietools. Onze talentconsultants zorgen vervolgens dat zij actief en persoonlijk begeleid worden en feilloos bij uw organisatie in- én doorstromen. Op deze manier voegt talent direct waarde toe aan uw organisatie én aan zichzelf.

Begeleiding op topniveau

Yacht ondersteunt de professional. Hij of zij maakt deel uit van een unit en wordt gekoppeld aan een senior professional. Daarnaast is er de Yacht Academy die voor onze professionals inhoudelijke opleidingen verzorgt. Deze uitmuntende begeleiding is een groot voordeel van werken bij Yacht. Zo staan de jonge professionals er niet alleen voor. Werken voor Yacht geeft de carrière als het ware een versnelling.

Meer weten?

Neem dan contact op met een van onze Sales Consultants.

IT - David Ibink, 06 - 31 94 70 01david.ibink@yacht.nl
Finance - Olaf van IJsselmuiden, 06 - 83 67 72 29olaf.van.ijsselmuiden@yacht.nl
HRM - Thijs Blom, 06 - 12 42 29 42, thijs.blom@yacht.nl
Engineering - Thomas Bernard, 06 - 10 67 79 64thomas.bernard@yacht.nl
Legal - Arnoud van Engelen, 06 - 57 10 75 42arnoud.van.engelen@yacht.nl
Marketing & Communications - Bobby Schendstok, 06 - 83 59 12 86bobby.schendstok@yacht.nl
Supply Chain Management & Procurement - Steven Meerman, 06 - 38 29 76 70steven.meerman@yacht.nl

Yacht Trainees loopbaanpad