Mijn Yacht voor opdrachtgevers is vernieuwd

Mijn Yacht nog eenvoudiger

Vanaf 16 februari 2016 is Mijn Yacht nog makkelijker in gebruik. Zo worden verschillende onderdelen overzichtelijker getoond en kunt u eenvoudiger:

  • informatie terugvinden met nieuwe filter- en sorteermogelijkheden;
  • indien u gebruik maakt van meerdere bedrijven dan is het niet meer nodig om per actie het bedrijf opnieuw te selecteren;
  • de portal nu ook mobiel vriendelijk.

 

Uiteraard kunt u in Mijn Yacht nog steeds de zaken regelen die u gewend bent. De mogelijkheid tot het aanpassen van uw instellingen staat nu aan de rechterkant van de blauwe balk bovenaan de pagina

Verbeteren is een continu proces

Mijn Yacht wordt niet in één keer geheel vernieuwd. Op 16 februari 2016 zijn de eerste tabbladen overgegaan naar het nieuwe design. Later dit jaar volgen de tabbladen declaraties, facturen en rapportages. Daarmee is het werk echter nog niet afgerond. We zullen continu blijven werken aan verbeteringen in Mijn Yacht. Uiteraard houden we u daarvan op de hoogte en kunnen wij uw hulp gebruiken. Heeft u een vraag of opmerking over het functioneren van de portal? Wilt u dan zo vriendelijk zijn om gebruik te maken van dit formulier.

Belangrijk: Mijn Yacht niet meer te gebruiken in Internet Explorer 8

Vanaf 16 februari 2016 zullen veel functionaliteiten niet meer werken in Internet Explorer 8. Om Mijn Yacht goed te kunnen blijven gebruiken, kunt u uw browser updaten naar een nieuwe versie. Is het binnen uw organisatie niet mogelijk om te updaten naar een nieuwere browser? Neem dan contact met ons op via 020 569 5273.


Hoe kunt u zien welke versie van Internet Explorer u gebruikt?

  • klik op het tandwiel rechtsbovenin uw browser
  • klik op About Internet Explorer / Over Internet Explorer
  • u ziet een pop-up met daarin de door u gebruikte versie vermeld