The Challenge IT 2017 - Cybersecurity: Hoe maken we Nederland het veiligste land ter wereld?

The best IT-professional 2017 is Jasper Roel

Softwareontwikkelaar Jasper Roel uit Amsterdam, die op dit moment via Yacht wordt gedetacheerd bij VodafoneZiggo, wist zowel de jury als het publiek te overtuigen met zijn ideeën om van Nederland het veiligste land te maken om online te werken én te leven.

Dit bleek tijdens de editie van The Challenge IT waarin drie finalisten hun visie uit de doeken deden om Nederland te wapenen tegen cybercriminelen.
 

Lees het artikel op de website van het FD over Jasper’s winnende idee >>

De case

Nederland is een van de meest digitale landen ter wereld. De digitalisering zet steeds verder door en het duurt niet lang meer voordat we ons allemaal in zelfrijdende auto’s verplaatsen. Maar hoe veilig is dit allemaal. 

Volgens Ronald Prins, oprichter en directeur van Fox-IT, is Nederland juist door onze hoge mate van digitalisering, extra vatbaar voor cybercrime. Dus, stel je kandidaat en kraak de cybersecurity case van Fox-IT: ‘Hoe maken we van Nederland het veiligste land om online te werken en te leven?’

Bekijk je de case liever in één overzichtelijk document? Dat kan. Download hier de uitgebreide beschrijving van The Challenge: Best IT-professional 2017 (PDF).