The Challenge Finance

The Challenge Finance

Best finance professional 2017

Op donderdag 29 juni organiseren wij in samenwerking met het FD en BNR the Challenge, editie Finance. Een toonaangevend business event waar vier Finance Professionals live een strategisch vraagstuk kraken voor een vakjury en 150 bezoekers. Het resultaat? “The best Finance Professional 2017”.
 

Meld je nu aan

Uitdagend vraagstuk van Bloomon

Vier geselecteerde Finance Professionals zetten hun tanden in het strategische vraagstuk van Bloomon. Bloomon is opgericht door 3 nederlandse ondernemers en zij zijn het eerste succesvolle online bloemenmerk. Zij brengen bloemen direct van de kweker naar de klant. Bloomon is inmiddels actief in 5 landen en wil verder groeien. De case: welke financiële beslissingen zorgen ervoor dat zij het eerste Global Flower Brand worden?

Volg live de discussie over het vraagstuk, luister naar de professionals, de jury en oprichters van Bloomon zelf. Meld je nu aan en laat je inspireren over hun vernieuwende ideeën. Je kunt rekenen op een energiek, inspirerend en interactief event. 

Keynote spreker Paul Iske geeft je unieke inzichten over het vakgebied Finance in relatie tot innovatie. The Challenge is een echte pressurecooker.

Het programma 

Datum
Donderdag 29 juni

Tijden
15.30 uur - Ontvangst
16.00 uur - Programma
18.00 uur - Aansluitend netwerk-borrel

Waar
De Fabrique in Utrecht

Toonaangevende spreker en vakjury

Paul Iske is hoogleraar open innovation en business venturing aan Maastricht University en CFO (Chief Failure Officer) aan het instituut voor briljante mislukkingen.
Donatello Piras is een presentator, gespreks- en debatleider met jarenlange ervaring in binnen- en buitenland. Als televisiepresentator werkte hij voor RTL-Z waar hij de Talkshow Z in Zaken presenteerde. 
Koen Thijssen is founder en manager-director van Bloomon. Hij is de cijferkoning van het bedrijf en kent alle Excel-bestanden uit zijn hoofd.
Marlies de Vries is universitair docent internal control en promovenda aan de Nyenrode Business Universiteit.

Yacht, number one in connecting professionals!

Yacht is dé verbindende kracht tussen professionals en organisaties die het verschil willen maken. Ons doel is optimaal resultaat: professionals uitdagend werk bieden waarmee zij de organisaties van onze opdrachtgevers blijvend verbeteren. Met die gedachte organiseert Yacht inspirerende events zoals The Challenge.