Durft u het aan? Laat uw finance vraagstuk oplossen tijdens The Challenge

The Challenge

Hoe ziet uw organisatie eruit in 2025? Professionals komen met een oplossing!

In 2016 heeft Yacht in samenwerking met Financiële Dagblad The Challenge georganiseerd voor Finance en Engineering professionals. Tijdens The Challenge kraken 5 professionals voor een live publiek hét strategisch vraagstuk van een organisatie. Opdrachtgevers kregen de kans om hun strategische vraagstuk aan te melden. Goed nadenken over de toekomst is noodzakelijk. De inzet van dit interactieve en inspirerende event: voor de winnaar een opleidingsbudget van 5000 euro en voor uw organisatie gratis dé oplossing van uw prangende kwestie.

Finance vraagstuk

Tijdens The Challenge: Finance hebben 5 uitzonderlijke finance professionals voor online supermarkt Picnic de oplossing aangeboden. Picnic heeft geen winkels, geen voorraad en bezorgt gratis op een vast afgesproken tijd. Wat is het meest optimale verdienmodel voor Picnic volgens de nieuwste Finance inzichten? Bekijk nu de belangrijkste uitkomsten van het idee van de winnares.

Engineering vraagstuk

Voor The Challenge: Engineering is Yacht op zoek gegaan naar een actueel technisch vraagstuk van een organisatie in deze branche. Daarbij gaat het om veel meer dan winstmaximalisatie. Een duurzame toekomst van uw organisatie is onlosmakelijk verbonden met uw maatschappelijke betekenis. 5 talentvolle engineering professionals hebben een concept ontwikkeld waarmee je een stad een Super Smart Energy City kunt maken. Benieuwd naar het winnende plan? Lees het verslag & bekijk de video