Yacht Inhouse Services (YIS) case: Hoogheemraadschap Noorderkwartier Cover

Yacht Inhouse Services (YIS) case: Hoogheemraadschap Noorderkwartier

Om meerdere redenen heeft het Hoogheemraadschap Noorderkwartier (HHNK) besloten om het Dynamische Aankoop Systeem (DAS) te vervangen voor een alternatieve oplossing voor de inhuur van externe professionals. Wil je weten waarom ze tot dit besluit zijn gekomen? En hoe zij het vervolgtraject hebben aangepakt? Je leest er meer over in onze brochure.

Het Hoogheemraadschap Noorderkwartier (HHNK) heeft een aanbesteding uitgeschreven. Het doel: de selectie van één opdrachtnemer die borgt dat de inhuur van professionals volgens wet- en regelgeving verloopt, zorgt voor betere marktontsluiting en die het inhuurproces optimaliseert. Dat gebeurt nu via Yacht Inhouse Services (YIS). In het eerste kwartaal van 2019 is het nieuwe inhuurproces geïmplementeerd. 

Nu, een jaar na de implementatie, maken we de balans op

  • Wat was de aanleiding om afscheid te nemen van de marktplaats, als oplossing voor de inhuur van externen?
  • Welke stappen heeft HHNK doorlopen gedurende de voorbereiding voor het aanbestedingstraject en het traject zelf om tot deze keuze te komen?
  • Hoe is de implementatie van de nieuwe oplossing verlopen?
  • Wat zijn de ervaringen na het eerste operationele jaar met de ‘broker’, zoals het centrale inhuurloket van Yacht Inhouse Services wordt genoemd?

Antwoord op deze en vele andere vragen vind je in de brochure: HHNK & YIS: partners in inhuur van professionals. Vul via onderstaand formulier je gegevens in om deze Yacht Inhouse Services (YIS) brochure te downloaden. 

Download nu de brochure

Download nu de brochure: HHNK & YIS: partners in inhuur van professionals

Jouw privacy is belangrijk voor ons. Yacht gaat zorgvuldig om met jouw persoonsgegevens, zie hierover meer in ons privacy statement