Yacht Inhouse Services (YIS) brochure aanvragen Cover

Yacht Inhouse Services (YIS) brochure aanvragen

Een decentraal inhuurproces is tijdrovend, vaak onrechtmatig en niet transparant. Niemand voelt zich écht verantwoordelijk en grip op de kosten is er nauwelijks. Dat moet anders, besloten de gemeenten Helmond en Amstelveen/Aalsmeer enkele jaren geleden. Beide gemeenten gingen over tot centralisatie van hun inhuurproces; ieder op haar eigen manier. De factoren die tot het succes hebben geleid zijn gelijk: focus op draagvlak, commitment vanuit de organisatie en een zichtbare inhuurdesk met een team van enthousiaste, betrokken specialisten.

Tijdens de kennissessie 'Grip op inhuur', georganiseerd door Yacht, presenteerden beide gemeenten hoe zij hun inhuurproces succesvol hebben gecentraliseerd. Benieuwd naar de conclusies? Laat via onderstaande formulier je gegevens achter om de Yacht Inhouse Services (YIS) brochure te downloaden. 

Download nu de brochure

Download de Yacht Inhouse Services (YIS) brochure

Om jouw aanvraag te behandelen en aan jouw verzoek(en) te voldoen, verwerkt Yacht de ingevulde persoonsgegevens. Meer informatie over de verwerking van jouw persoonsgegevens door Yacht en jouw rechten daarbij, lees je in ons privacy statement

Naar aanleiding van jouw aanvraag, geef je toestemming om eenmalig contact met je te mogen opnemen.