Werving & Selectie case: TAF verzekeringen Cover

Werving & Selectie case: TAF verzekeringen

TAF ontwikkelt innovatieve financiële producten. Uitgangspunt zijn daarbij altijd de wensen en behoeften van de klanten en financieel adviseurs met wie zij samenwerken.Het productassortiment van TAF bestaat uit levensverzekeringen en arbeidsongeschiktheidsverzekeringen. Met een team van vijftig collega's werken zij vanuit het centrum van Eindhoven elke dag aan de nieuwste productoplossingen, de beste dienstverlening en een zorgvuldige afhandeling van verzekeringsclaims.

Nieuwe uitdaging voor IT-professionals gezocht

Een IT-professional was op zoek was naar een nieuwe uitdaging. Deze professional wilde graag de stap maken van ontwikkelaar naar architect. De Yacht consultants namen graag de uitdaging aan om de juiste organisatie bij de wensen van deze professional te zoeken. Om dat goed te kunnen doen brachten de consultants allereerst zorgvuldig de wensen en eisen van professional in kaart.

Uitgebreid netwerk

Na deze analyse werd er gezocht binnen het uitgebreide netwerk van Yacht naar een mogelijke match. Bij één van onze relaties bleek de perfecte kans te liggen voor de professional: TAF Verzekeringen zocht een architect. De consultant van deze opdrachtgever nam direct contact op met TAF. De professional werd voorgesteld en kon na twee gesprekken direct starten.

Complex profiel, direct raak

In deze eerste search zat direct een goed passende Riskmanager voor Monuta. De 2e Riskmanager liet iets langer op zich wachten, maar is inmiddels ook gestart. Zowel op expertise als competenties bleken zij een goede match. Een complex profiel, dus de klant was zeer tevreden met de snelle invulling van beide vacatures.

Reacties Yacht, opdrachtgever en kandidaat

Danny Dreverman, teamlead IT bij TAF:
‘Dit was mijn eerste kennismaking met Yacht. Zij hebben goed begrepen wat wij zochten, op zowel persoonlijk als professioneel niveau. Daarmee hebben we de juiste IT architect kunnen vinden. Ik ben erg tevreden met de aanpak van Yacht.’

Charles Greiner, IT architect bij TAF b.v.:
‘De Yacht consultant nam echt de tijd voor mij. Ze vroeg door naar wat ik graag wilde en hoe mijn ideale werkomgeving eruit zou moeten zien. Al snel belde ze me met het goede nieuws: ze had een mooie kans voor me gevonden. Ze regelde de gesprekken en ik ga als architect aan de slag bij TAF. Ik ben zeer tevreden over Yacht. De consultant nam de tijd, luisterde, kwam met waardevolle adviezen en uiteindelijk met de perfecte baan.’

Britt van der Linden, Yacht consultant:
‘Ik ben er trots op dat ik Charles naar zijn volgende uitdaging heb kunnen begeleiden. Een mooie stap in zijn carriere. Ook de opdrachtgever was erg tevreden. Een mooie win-win situatie.’

Ook werving & selectie via Yacht?

Yacht neemt de werving en selectie van personeel graag op zich. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op

Ik ben er trots op dat ik Charles naar zijn volgende uitdaging heb kunnen begeleiden. Een mooie stap in zijn carriere. Ook de opdrachtgever was erg tevreden. Een mooie win-win situatie.

contactperson Image

Britt Verhagen - Van der Linden

Principal Recruitment Consultant (regio Zuid Oost & landelijk)

+31 6 10160984