Werving & Selectie Cover

Werving & Selectie

Zoekt u een nieuwe collega voor een vaste positie binnen uw bedrijf? Wij helpen u graag met de werving en selectie van de beste professionals. Door ons grote netwerk en expertise van de arbeidsmarkt zijn wij in staat om u snel een lijst met potentiële kandidaten voor uw organisatie aan te bieden. Stuk voor stuk professionals die perfect passen bij uw uitdaging en organisatie. Uw vraag is daarbij ons vertrekpunt. Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen? Neem direct contact op met Yacht werving & selectie.

Voorbeelden van onze werving & selectie dienstverlening

  • Werving en selectie IT: Een professional wilde graag de stap maken van ontwikkelaar naar architect. Yacht vond zijn nieuwe uitdaging bij TAF
  • Werving en selectie Finance: Monuta zocht twee Riskmanagers 2.0. In de eerste search zat direct een goed passende kandidaat

Vakgebieden

We maken gebruik van de allernieuwste sourcingstechnieken en arbeidsmarktexpertise. Door de persoonlijke en vakinhoudelijke betrokkenheid van onze werving en selectie specialisten, dringen wij snel door tot de kern. Wij kijken daarbij goed naar uw organisatie, uw markt en organisatiecultuur. En passend bij die kern zoeken wij de allerbeste kandidaten.

Yacht werft en selecteert professionals binnen acht vakgebieden:

Wij helpen u graag

Wilt u ook de beste mensen voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.

Bent u op zoek naar jong toptalent? Banner

Bent u op zoek naar jong toptalent?

Via Yacht trainees heeft u toegang tot ons netwerk van meer dan 300+ jonge futureproof talenten. Zo krijgt u de beste vakspecialistische toptalenten aan boord. Nu én straks.

Check de voordelen