Artikel

The best IT-professional 2017 is Jasper Roel

The Challenge IT 2017

01 september 2017

Header image

Softwareontwikkelaar Jasper Roel uit Amsterdam, die op dit moment via Yacht wordt gedetacheerd bij VodafoneZiggo, wist zowel de jury als het publiek te overtuigen met zijn ideeën om van Nederland het veiligste land te maken om online te werken én te leven. Dit bleek tijdens de editie van The Challenge IT waarin drie finalisten hun visie uit de doeken deden om Nederland te wapenen tegen cybercriminelen.

Meer over de winnaar

Jasper Roel mag zich een jaar lang IT-professional van het jaar noemen én heeft € 5.000 opleidingsgeld gewonnen.

De case

Nederland is een van de meest digitale landen ter wereld. De digitalisering zet steeds verder door en het duurt niet lang meer voordat we ons allemaal in zelfrijdende auto’s verplaatsen. Maar hoe veilig is dit allemaal.

Volgens Ronald Prins, oprichter en directeur van Fox-IT, is Nederland juist door onze hoge mate van digitalisering, extra vatbaar voor cybercrime. Dus, stel je kandidaat en kraak de cybersecurity case van Fox-IT: ‘Hoe maken we van Nederland het veiligste land om online te werken en te leven?’

Bekijk hier de uitgebreide case beschrijving

Over The Challenge

Met The Challenge dagen we professionals uit om na te denken over strategische ontwikkelingen in hun vakgebied. Na eerdere Challenges gericht op Finance en Engineering richten Het FD en Yacht nu hun vizier op de beste IT-professionals van 2017.

Gerelateerde artikelen & blogs

Gerelateerde evenementen

Most Dev community Banner

Most Dev community

Je netwerk vergroten, uitdagende opdrachten uitvoeren en werken aan je persoonlijke ontwikkeling. De Most Dev community biedt het jou!

Sluit je aan bij Most Dev