Artikel

Podcast over Yacht trainees

12 november 2019

Header image

Samen met New Business Radio maakt Yacht 5 podcasts. We zijn te gast in de programma’s van Let’s Talk Business en People Power, beide gericht op ondernemend Nederland. Nét even wat meer info over Yacht, op een andere manier gebracht. In deze podcast gaat het over Yacht trainees. Managing Director van Yacht, Lieke Schepers en Sjoukje de Vries, Business Development Manager van Yacht trainees zijn in gesprek met Fabienne de Vries van NBR.

Focus op de nieuwe generatie  

Bij de start van het 'nieuwe' Yacht in 2015 is ook gestart met een nieuw concept: trainees. Opgezet vanuit de praktijk is dit concept nu tot een volwaardig onderdeel uitgegroeid, passend binnen de missie en visie van Yacht. Want ook hier staat de professional centraal. Hoe geeft het traineeship invulling aan zowel de behoefte van opdrachtgevers als de millennials? Hoe is het oorspronkelijke idee doorgegroeid tot het huidige succes? Welke lessen zijn er hierbij getrokken? En, hoe ziet de nabije toekomst eruit?  

Beluister nu deze podcast

Beluister ook onze andere podcasts

Gerelateerde artikelen & blogs

Gerelateerde evenementen

Ben je opdrachtgever & op zoek naar talent? Banner

Ben je opdrachtgever & op zoek naar talent?

Via Yacht trainees heb je toegang tot ons netwerk van meer dan 300+ jonge futureproof talenten. Zo krijg jij de beste vakspecialistische toptalenten aan boord.

Check de voordelen