Werken bij de gemeente Vught Cover

Werken bij de gemeente Vught

De gemeente Vught bestaat uit drie dorpskernen. Vught, Helvoirt en Cromvoirt. Vught is met ruim 26.000 inwoners het grootste dorp, en ligt op een steenworp afstand van ’s-Hertogenbosch. Vught behoort al jaren tot een van de meest geliefde woongemeenten van Noord-Brabant. Kenmerkend zijn het grote aantal bijzondere instellingen: Nationaal Monument Kamp Vught, de Penitentiaire Inrichting (met daarin de bekende extra beveiligde inrichting, de EBI), Talencentrum Regina Coelie (de nonnen van Vught) en zorgpark Voorburg. De nieuwste ‘schat van Vught’ is DePetrus, die internationaal hoog scoort als sociaal-culturele hotspot. Wil jij ook werken in Vught? Bekijk dan al onze vacatures!

De gemeente Vught als toonaangevende werkgever

Helvoirt (4.766 inwoners) is een levendig, ruim opgezet en prachtig gelegen dorp. Het grenst aan het Nationaal Park Loonse en Drunense Duinen. Helvoirt is verbonden met Vincent van Gogh. De vader van de schilder was predikant in Helvoirt. Vincent bezocht er zijn ouders, tekende enkele schetsen en liet zich in brieven lovend uit over het dorp. 

Cromvoirt is met 780 inwoners het kleinste dorp in de gemeente Vught. Cromvoirt heeft een afwisselend buitengebied, een combinatie van agrarisch landshap en natuur, waaronder de bekende IJzeren Man. Cromvoirt kent een groot aantal monumentale boerderijen. Daarnaast is een van Nederlands mooiste golfbanen, Bernardus, gelegen in Cromvoirt.

Werken in Vught

Werken in Vught is hybride werken, met het moderne gemeentekantoor als uitvalsbasis. Op kantoor werk je vrijwel papierloos op flexibele werkplekken die van alle gemakken zijn voorzien. Het gemeentekantoor staat in Vught, op loopafstand van het station en vlak bij de uitvalswegen naar Eindhoven, Tilburg, Utrecht en Nijmegen. 

Werken in Vught betekent werken aan inspirerende projecten, waarbij je volop wordt uitgedaagd. Waarin je je kunt ontwikkelen en alle mogelijkheden krijgt om te groeien. Waarin je samen met je collega’s toewerkt naar resultaten die ertoe doen voor de Vughtse gemeenschap.

Werken in Vught betekent ook: open staan voor de nieuwe rol van de overheid en de inbreng van inwoners. We kijken hier verder dan de grenzen van ons vak. En hebben oog voor politieke verhoudingen en de maatschappelijke gevolgen van overheidsbeleid.