Werken bij gemeente Son en Breugel Cover

Werken bij gemeente Son en Breugel

Vanuit ons nieuwe kantoorgebouw in het centrum van Son en Breugel werken wij met 80 collega’s aan onze lokale opgaven op het gebied van klimaat, energie en verduurzaming, welzijn, wonen en zorg, veiligheid en mobiliteit. En natuurlijk willen we deze opgaven verder in beweging brengen. Kom jij ons team versterken? Bekijk dan alle vacatures bij de gemeente Son en Breugel.

Gemeente Son en Breugel als toonaangevende werkgever

Als organisatie is de gemeente Son en Breugel aan het heroriënteren op de rol en positie in de samenleving, de gewenste organisatiestructuur en wat onze medewerkers nodig hebben om in hun rol te groeien. Een mooi ontwikkelproject dat we, in co-creatie naar een hoger niveau gaan brengen. Binnen onze organisatie hebben wij korte communicatielijnen en een goede en open werksfeer. 

De gemeente Son en Breugel heeft doorlopend uitdagende opdrachten voor ambitieuze professionals. Ben jij daadkrachtig, betrouwbaar en saamhorig? Denk jij in mogelijkheden? En wil jij jouw eigenaarschap bij projecten vergroten? Check dan nu alle vacatures bij de gemeente Son en Breugel en solliciteer direct! Zo zet jij dan de next step in jouw carrière!