Werken bij gemeente Someren Cover

Werken bij gemeente Someren

Gemeente Someren is een natuurlijke gemeente in Noord-Brabant en telt ruim 19.000 inwoners. De gemeente Someren is een uitgestrekte, geïndustrialiseerde, plattelandsgemeente, gelegen in de stedendriehoek Eindhoven, Helmond & Weert. Doordat Someren omringd is door prachtige natuurgebieden hebben we veel te bieden rondom buitenrecreatie. Daarnaast staat duurzaamheid hoog in het vaandel. Ook hebben wij een rijk verenigingsleven en als gemeente ondersteunen we dit. Wil jij ook werken bij de gemeente Someren? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer direct!

Gemeente Someren als toonaangevende werkgever

De gemeente Someren streeft naar brede en duurzame inzetbaarheid van onze medewerkers. Vitaliteit en het verder ontwikkelen van de lerende organisatie zijn speerpunten in ons personeelsbeleid. De gemeente Someren is bezig met een verandertraject. Hierbij is onze visie: “(samen) werken, gewoon doen” en onze ambitie: “interactiever en betrouwbaarder”. 

De gemeente Someren hecht veel waarde aan eigen verantwoordelijkheid. Je krijgt de vrijheid om mee te denken over de invulling van jouw werk en je hebt flexibele werktijden. Wij investeren graag in jouw persoonlijke ontwikkeling. Jij gaat je verder ontwikkelen tot de beste professional en je draagt bij aan het succes van onze organisatie. Wil jij de gemeente Someren naar een hoger niveau tillen? Kom dan werken bij de gemeente Someren. Wij zijn op zoek naar ambitieuze professionals die persoonlijk leiderschap tonen, betrokken zijn en kansen creëren om het maximale resultaat te realiseren. 

Hoe werken wij?

Binnen de gemeentelijke organisatie van Someren wordt resultaatgericht gewerkt door 135 medewerkers. Wij kenmerken ons door weinig hiërarchie, korte lijnen en een informele werksfeer. De diverse vraagstukken vragen een projectmatige opzet en integrale samenwerking. Als zelfstandige gemeente gaan we externe samenwerking aan waar  wenselijk of nodig is. De bedrijfsvoering en informatievoorziening is zaakgericht en proces gestuurd. Om onze dienstverlening te optimaliseren zetten we in op maximale digitalisering.

Daarnaast zijn we onderdeel van de gemeenschappelijke regeling Peelgemeenten. Een samenwerkingsverband van de gemeenten Asten, Deurne, Gemert-Bakel, Laarbeek en Someren. Per 1 januari 2017 trekken wij samen op in de uitvoering van de Wet maatschappelijke ondersteuning, Jeugdwet, Bijzondere bijstand, Minimaregelingen en Schulddienstverlening.