Werken bij de gemeente Oirschot Cover

Werken bij de gemeente Oirschot

Gemeente Oirschot: ondernemend, monumentaal en groen. Daar voelt de mens zich thuis. Oirschot telt vijf kernen: Oirschot, Spoordonk, Oostelbeers, Middelbeers en Westelbeers. Met ruim 18.000 inwoners is het een kleine, krachtige, kwalitatief groene gemeente die bewust aanstuurt op samenhang met de omgeving. Daarbij gaan we uit van een zelfredzame samenleving. De samenleving of inwoner bedenkt zelf wat men nodig heeft. Wil jij ook werken bij de gemeente Oirschot? Bekijk dan al onze vacatures!

De gemeente Oirschot als toonaangevende werkgever

De gemeente Oirschot heeft, mede door haar centrale ligging, hechte samenwerkingen met partners in de regio. De gemeente werkt in een thematische netwerksamenwerking met maatschappelijke organisaties, bedrijfsleven, inwoners en overheden. Op het gebied van werken en wonen acteren ze samen met acht gemeenten in het zogenaamde Stedelijk Gebied (de stad Eindhoven en omliggende gemeenten) als één gemeente. Daarnaast is Oirschot via een gemeenschappelijke regeling verbonden met de vijf Kempengemeenten, Bergeijk, Bladel, Eersel en Reusel – De Mierden. Op ambtelijk niveau zijn onderdelen van de organisaties samengevoegd.

De kernwaarden van de organisatie zijn: respect & vertrouwen, bevlogenheid & lef, in contact zijn & samenwerken en netwerken.

Volop in beweging!

Wij zijn een professionele organisatie met betrokken medewerkers die samen inspelen op de maatschappelijke opgaven in onze dynamische omgeving. In Oirschot werken we collegiaal en resultaatgericht. Dit wil zeggen dat het managementteam zorgt dat de te behalen doelstellingen en kaders centraal en integraal worden vastgesteld en vervolgens stuurt ze hierop.