Werken bij gemeente Nuenen Cover

Werken bij gemeente Nuenen

De gemeente Nuenen is een gemeente die volop in beweging is. Er zijn korte lijnen naar bestuur en samenleving en we zijn gewend snel tot actie over te gaan. Medewerkers hebben een grote betrokkenheid bij elkaar en hun werk. Dit is typerend voor de gemeente Nuenen. Wij zoeken energieke en ambitieuze professionals die lef tonen, daadkrachtig zijn en hun expertise naar een hoger niveau tillen. Ben jij op zoek naar een uitdagende baan bij de gemeente Nuenen? Check dan al onze vacatures!

Gemeente Nuenen als toonaangevende werkgever

De gemeentelijke organisatie telt ongeveer 100 medewerkers, verdeeld over twee afdelingen: Ontwikkeling en Realisatie. De bedrijfsvoering voor Nuenen, Geldrop-Mierlo en Son & Breugel wordt verzorgd door Dienst Dommelvallei.

Als organisatie is de gemeente Nuenen zich aan het heroriënteren op de rol en positie in de samenleving. Ook denken we na over wat dit betekent voor onze organisatiestructuur en – cultuur. De voortdurend veranderende samenleving vraagt om een ambtelijke organisatie die kan meebewegen. De leefwereld van de burgers en niet de systeemwereld (regels en processen) vormen het vertrekpunt van ons handelen.