Werken bij de gemeente Laarbeek Cover

Werken bij de gemeente Laarbeek

Laarbeek is een jonge gemeente met ongeveer 23.000 inwoners en ongeveer 120 medewerkers. Een dynamische plattelandsgemeente met aandacht voor zowel ontwikkeling van woongebieden en ondernemers terreinen als recreatie en toerisme. Inwoners zijn sociaal betrokken en er is een rijk verenigingsleven. Wij hebben regelmatig uitdagende en afwisselende opdrachten bij de gemeente Laarbeek. Wil jij ook bij de gemeente Laarbeek werken? Bekijk dan alle vacatures & solliciteer!

De gemeente Laarbeek als toonaangevende werkgever

De gemeente Laarbeek is een organisatie, die midden in de samenleving staat en zich medeverantwoordelijk voelt voor de kwaliteit van leven en werken in de kernen. Een professionele en resultaatgerichte organisatie waarop graag een beroep wordt gedaan. Die partnerschap aangaat met organisaties, ondernemers en inwoners, waarmee het bestuur samen kan bouwen aan een toekomstbestendig en duurzaam Laarbeek. Een werkgever waar je trots op bent en met plezier gaat werken.

De gemeente Laarbeek heeft een platte organisatiestructuur met vier afdelingen, die elk worden aangestuurd door een manager. Onder leiding van de gemeentesecretaris vormen de managers van deze afdelingen, de concerncontroller en de strategisch adviseur samen het managementteam. 

Wat kan je verwachten als je aan de slag gaat bij de gemeente Laarbeek?

  • Je kijkt over de grenzen van je werkterrein heen, zodat onze klanten maar één keer hun verhaal hoeven te doen;
  • Korte lijntjes in onze organisatie; 
  • Een nauwe samenwerking met collega’s vinden we belangrijk. Ook het samenwerken met inwoners, bedrijven en andere overheden is essentieel; 
  • Een uitdagende en afwisselende opdracht in een prettige werkomgeving met enthousiaste collega’s;
  • De ruimte om jouw eigen verantwoordelijkheid te nemen; 
  • Ontwikkelingskansen; 
  • Samen vertalen we de ambities van college en raad in helder, haalbaar en bewust beleid en zetten we Laarbeek regionaal op de kaart.